FONTOS INFORMÁCIÓ: 2023.10.01-től a Waterlogic Magyarország hivatalosan is Culligan Hungary. További információkért kérjük kattintson ide.

Ma műanyag palacktól óvtuk meg környezetünket világszerte

Magunkról

Eredetileg 1992-ben alapították a Waterlogic-ot (az első eladásait 1993-ban bonyolította). Azóta vezetőkké váltunk a hálózatra kötött víztisztítás területén. Ez mit jelent? Mitől vagyunk mi mások? Miért számít ez? Hadd mondjuk el.

Először is, mi nem csak szeretjük a vizet.

Ismerjük a vizet. Kívül-belül. Mint a saját tenyerünket. Szeretned kell, az életed részévé kell, hogy váljon, és számunkra pontosan ezt jelenti. A víz a szenvedélyünk.

A K&F-ről

Kutatás és fejlesztés. Ők a barátaink - nagyon-nagyon jó barátaink. Nem csak azok. Nagy dolgokhoz vezetnek.

Az egész modellünk gyökere, hogy a Föld legbőségesebb anyagát a lehető legtökéletesebbé varázsoljuk.

Csak a Waterlogic kombinálja a kifinomult vízszűrést az UV tisztítással. Az általunk gyártott termékeinkhez speciális ezüst antibakteriális védelmet adunk hozzá, hogy kerek legyen a dolog. Tisztán látható, hogy nagyon komolyan vesszük, amit csinálunk, és nem szórakozunk.

A víziónk határoz meg bennünket. Fedezze fel, hogy kik is vagyunk mi valójában az alapértékeinken keresztül: vezetés, tekintély, megbízhatóság.

Egyértelműen piacvezetők vagyunk a hálózati vízadagolók piacán. De erre a pontra csak rengeteg kemény munka, innováció és a tiszta víz iránti teljes odaadás árán jutottunk el. Lehet, hogy víz, víz van mindenütt, de íme, ami a Waterlogic-ot kiemeli a sokaságból:

Márka felismerés

 • Vízautomatáinkat és márkánkat világszerte ismerik, és megbíznak benne.
 • A hálózati vízautomaták terén Európában úttörők vagyunk a minőség, a dizájn, a technológia és a szolgáltatás terén, messze magunk mötött hagyva versenytársainkat.

Termékek

 • Gyártási kiválóság a Waterlogic tulajdonában lévő legkorszerűbb gyárépületben, Kínában. A minőség terén nem alkuszunk meg.
 • Innovatív termékek, melyek stílust, funkcionalitást és új ötleteket adnak ügyfeleinknek. A dolgok egyre jobbak és jobbak lesznek.
 • Fejledt technológia, mint például a Firewall, mely első a területén, és olyannyira sokoldalú, hogy nem tudjuk követni a lehetséges felhasználási területeinek számát.
 • Szigorú higiéniai előírások és gyártási tanúsítványok. Mert nem vagyunk elégedettek, amíg nem vagyunk biztosak affelől, hogy a legjobbunkat nyújtottuk.
 • Fókuszban a megbízhatóság és a teljesítmény. Remek visszajelzéseket kapunk.
 • Befektetünk a kutatás-fejlesztésbe. A hálózati vízadagolók tapasztalt szakemberei dolgoznak nálunk. Mindig fejlődünk, mindig fejlesztünk. Vízfanatikusok vagyunk egytől egyik.

Terjesztés

 • Kiterjedt terjesztési hálózat és kitűnő kiszolgálás. Éppen ezért térnek vissza folyamatosan az ügyfeleink világszerte. Ön is szeretne csatlakozni a hálózatunkhoz? Mindig keressük a terjeszkedési lehetőségeket, úgyhogy beszéljünk róla.
 • A függőleges integráció a legfontosabb a piacokon, egyre több terjesztővel és eladóval dolgozunk. Igen, a Waterlogic nyerő. Miért érné be a világ a második legjobbjával?

Menedzsment

 • Tapasztalt nemzetközi menedzsment csoport. Minden pozícióban a legjobb szakemberek dolgoznak vért verejtékezve, hogy a lehető legtisztább vizet alkossák.

Globális jelenlét, terjesztési szakértelem és iparági kapcsolatok. A Waterlogic első helyen áll abban, hogy tiszta és biztonságos vizet biztosítson a lehető legtöbb ügyfélnek világszerte.

Ezt úgy kívánjuk elérni, hogy kiterjesztjük termékkörünket, újabb és újabb termékekbe építve a forradalmi Firewall UV technológiánkat. Megfizethető és innovatív eszközeinkkel a lehető legtisztább vizet juttatjuk minden egyes pohárba. Újabb piacokra kívánunk betörni, valamint növeljük a piaci részesedésünket ott, ahol a Waterlogic már a minőség és az érték jelszavává vált.

Erősebb és erősebb

Megerősítjük vezető gyártói és globális forgalmazói pozíciónkat a hálózati vízautomaták terén. Ez olyan munkahelyeket, iskolákat, kórházakat, szállodákat, éttermeket és otthonokat jelent, ahol a víz... mmmmmmmmmmm… pompás.

Szeretnénk szervesen növelni a Waterlogic márkát, válogatott felvásárlásokon keresztül, kihasználva az összes felmerülő lehetőséget.

A küldetésünk, hogy a világ legjobb tiszta ivóvíz-ellátói legyünk a vállalkozások számára.

Éppen ezt tesszük.

WL4

Top