FONTOS INFORMÁCIÓ: 2023.10.01-től a Waterlogic Magyarország hivatalosan is Culligan Hungary. További információkért kérjük kattintson ide.
 • Ajánlatkérés
 • Ma műanyag palacktól óvtuk meg környezetünket világszerte

  A Waterlogic elkötelezettsége a fenntartható jövő mellett
  A Waterlogic elkötelezettsége a fenntartható jövő mellett

  Felelős vállalkozásnak lenni nem csak arról szól, hogy kifejezzük ambícióinkat, hanem arról is, hogy mit teszünk azok megvalósítása érdekében. Felismerjük, hogy milyen kihívásokkal kell szembenéznünk aviselkedés megváltoztatásának ösztönzése és a közösségeinkkel való együttműködés terén, hogy a fenntartható életmódot mindennapossá tegyük.

  Jeremy Ben-David

  A Csoport vezérigazgatójának üzenete

  Közel 30 éve keressük a legjobb módszert az emberek hidratálására anélkül, hogy veszélyeztetnénk az emberi egészséget vagy károsítanánk a környezetet. Miközben a bolygó helyzete és a globális lakosság egészségi állapota elérte a fordulópontot, büszkén mondhatjuk, hogy a Waterlogic fantáziadús és leleményes emberei fel tudtak nőni a kihíváshoz a nagyobb jó érdekében.

  2020-ban továbbra is úttörő szerepet játszottunk új módszerek kidolgozásában, amelyekkel biztosíthatjuk, hogy betartjuk ígéretünket, miszerint mindenki számára biztonságos, fenntartható vizet biztosítunk, amelyet a lehető legfelelősségteljesebb és etikusabb módon szolgáltatunk. Mindent megtettünk annak érdekében, hogy a számunkra fontos környezeti és társadalmi értékek megőrzése mellett jó állapotban vészeljük át a válságot, és várakozással tekintünk az általunk létrehozott alapokra épülő, mindenki számára jobb jövő felé.

  "Vállalkozásként azért prosperálunk, mert jobb üzleti módszereket keresünk; olyan módszereket, amelyek jobbak azok számára, akikkel nap mint nap kapcsolatba kerülünk, és jobbak a bolygó számára is."

  Jeremy Ben-David, a Waterlogic alapítója és vezérigazgatója

  Felelősségteljesen, integritással, az embereknek és a bolygónak kedvezőbb módon cselekedni.

  Az innovációra, a kemény munkára és a helyes cselekedetekre alapozott célunk vezérli tetteinket, és segít abban, hogy a velünk érintkező közösség igényeit, és bolygónk szükségleteit is kielégítsük.

  Footprint

  Környezeti hatásaink csökkentése és ügyfeleink segítése fenntarthatósági céljaik elérésében.

  Team

  Az egészség és a jó közérzet támogatása, ösztönző kultúra kialakítása és a közösségnek való adakozás.

  Checklist

  A hatékony felügyelet biztosítása a felelős vállalatirányítás és mérés révén.

  Tekintse meg az ESG-fókusz 7 kulcsfontosságú területét

  Az ESG iránti elkötelezettségünk bemutatásával arra törekszünk, hogy üzleti értékeinket, céljainkat és stratégiánkat összehangoljuk valamennyi érdekelt fél igényeivel, miközben felelős és etikus elveket építünk be minden tevékenységünkbe a fenntartható jövő érdekében.

  Kiemelt eredményeink 2020-ban

  Egy olyan évben, amely mindannyiunkat a végsőkig próbára tett, hálásak vagyunk és örömmel osztjuk meg, hogy jelentős lépéseket tettünk előre céljaink megvalósítása érdekében, mindazok segítségével és elkötelezettségével, akik a Waterlogical és a Waterlogicnak dolgoznak.

  Tekintse meg rövid videóinkat, amelyekben láthat néhányat abból a hozzájárulásból, amelyet 2020-ban a hét kiemelt területen tettünk.

  Többet szeretne megtudni? Olvassa el a Waterlogic ESG jelentését most

  Waterlogic’s commitment to a sustainable future

  Top