FONTOS INFORMÁCIÓ: 2023.10.01-től a Waterlogic Magyarország hivatalosan is Culligan Hungary. További információkért kérjük kattintson ide.
 • Ajánlatkérés
 • Ma műanyag palacktól óvtuk meg környezetünket világszerte

  Az innováció minden tevékenységünk középpontjában
  Az innováció minden tevékenységünk középpontjában

  Az iparág egyetlen vertikálisan integrált szereplőjeként úttörő szerepet játszottunk és játszunk mind a mai napig az egyre fejlettebb technológia alkalmazásában vízadagolóink ​​kialakítását és gyártását tekintve. Ez törekvésünk alapja, hogy technológiailag a legfejlettebb és higiéniailag a legbiztonságosabb vízadagalókat készítsünk. Minden gyárunk UL, NSF és ISO 14000 tanúsítvánnyal rendelkezik.

  Gyártóüzemeink - áttekintés

  Manufacturing Facility

  Alapítva

  2004

  Alkalmazottak

  300

  Kapacitás

  150 K gép évente

  Elérés

  60 országban

  Manufacturing Facility

  Alapítva

  2019

  Alkalmazottak

  200

  Kapacitás

  50 K gép évente

  Elérés

  Észak- és Dél-Amerika

  Manufacturing Facility

  Alapítva

  2006

  Alkalmazottak

  100

  Kapacitás

  20 K gép évente

  Elérés

  Globális

  Manufacturing Facility NEW DRAFT 3

  322
  védjegy​

  Manufacturing Facility NEW DRAFT 3

  93
  szabadalom​​

  Manufacturing Facility NEW DRAFT 3

  28
  formatervezési jog

  A Waterlogic kínai gyártóüzemében

  Három teljesen automatizált gyártósort működtetünk, magasan fejlett számítógéppel vezérelt hűtést és kifinomult tesztkamrát építettünk annak biztosítására, hogy a napi 400 általunk gyártott adagoló mindegyike ugyanazt a kiemelkedő vízminőséget, higiéniát és funkcionalitást biztosítsa, ami a Waterlogic-tól elvárható.

  Munkahelyek teremtése Amerikában

  Büszkék vagyunk arra, hogy az Egyesült Államokban is jelen vagyunk. Támogatva ügyfeleinket és kereskedőinket az Egyesült Államokban és Kanadában, legújabb dallasi létesítményünk ugyanolyan páratlan termékminőséget nyújt, különös tekintettel a helyileg kialakított kutatás-fejlesztésre, műszaki szolgáltatásokra és termékfelújításra, hangsúlyozva a Waterlogic erős elkötelezettségét a régió és az ország iránt.

  Munkahelyek teremtése Amerikában

  Üdvözöljük Billit a Waterlogic családban

  2018-tól üdvözölhettük a Billi prémium integrált adagolókat a Waterlogic családban. A Billi felvásárlásával került a cégünkhöz egy környezetbarát innováció iránt elkötelezett házon belüli K + F csapat és az ausztráliai Melbourne-ben található gyártóüzemünk, amelynek éves kapacitása csaknem 16.000 adagoló.

  Üdvözöljük Billit a Waterlogic családban

  Különbözünk a versenytársainktól

  Fókuszban az innováció és a kutatás-fejlesztés:

  Firewall®

  Firewall® UV tisztítás

  Szabadalmaztatott Firewall UVC technológiánk biztonságosan tisztítja meg mind a baktériumoktól, mind a vírusoktól 99,9999% -ig a vizet és immár bizonyított, hogy hatékony a COVID-19 emberre veszélyes törzse ellen is.

  Diamond

  100%-ban saját Kutatás&Fejlesztés

  Saját K+F részlegünk és gyártó létesítményeink a legmagasabb termékminőséget és teljesítményt nyújtják a legszigorúbb higiéniai protokollokat és a technológiailag legfejlettebb termékeket kínálják.

  Checklist

  Függetlenül ellenőrzött

  Függetlenül tesztelt és magasan tanúsított termékek garantálják a biztonság és a funkcionalitás kiemelkedő színvonalát az Ön biztonsága érdekében.

  Szeretne többet megtudni?

  Magas színvonalú gyártás és minősítés

  A minőség és az innováció iránti elkötelezettségünk okán többször elnyertünk rangos külföldi befektetési díjakat, továbbra is csak a legjobb termékeket kínáljuk ügyfeleinknek szerte a világon. Ez segített abban, hogy világszerte a legtöbbet tanúsított vízadagoló-szolgáltatóvá váljunk, több mint nyolc, nemzetközileg elismert tanúsítvánnyal a termékeink számára. Itt még nem álltunk meg: irányítási folyamataink elérték az ISO 9001 tanúsítványt is, amely bizonyítja, hogy a Waterlogic minőségirányítási rendszereket (QMS) nyújt, garantálva ezzel az ügyfélelégedettséget, a követezetes és magas színvonalú gyártást és a biztonságot.

  Elsőosztályú gyártás és inn

  A Waterlogic elkötelezett az etikus ellátási lánc mellett

  A Waterlogic elkötelezett amellett, hogy a cégcsoporton és az ellátási láncunkon belül sem gyerekmunka, sem rabszolgaság vagy emberkereskedelem nem fordulhat elő. Tudjon meg többet azokról a tevékenységekről, amelyeket vállalkozásként teszünk annak érdekében, hogy olyan terméket szállítsunk, amelyre büszkék lehetünk.

  Top

  Cím:Culligan Hungary Kft., 1097 Budapest, Illatos út 13. Adószám: 25425060
  Email:info@waterlogic.hu