FONTOS INFORMÁCIÓ: 2023.10.01-től a Waterlogic Magyarország hivatalosan is Culligan Hungary. További információkért kérjük kattintson ide.
 • Ajánlatkérés
 • Ma műanyag palacktól óvtuk meg környezetünket világszerte

  9 biztonságos módja a vízivásnak

  Megosztotta ,
  9 biztonságos módja a vízivásnak

  Soha nem volt még ilyen fontos a higiénia és a biztonság, mint napjainkban. A COVID-19 világjárvány megállította a világot, és olyan szokások és viselkedésmódok megváltoztatására kényszerített bennünket, amelyek korábban eszünkbe sem jutottak volna. Most már a legalapvetőbb mindennapi feladatok is kockázatot jelentenek, és az új normához való alkalmazkodás továbbra is szó szerint élet-halál kérdése.

  Bár a baktériumok és vírusok terjesztésének kockázata a vízadagoló használata révén kicsi, vannak apró lépések, amelyeket megtehetünk, hogy további védelmet nyújtsunk.

  Az egyik ilyen feladat az, hogy magunkat és munkatársainkat egész nap hidratáltan és frissen kell tartanunk. A COVID előtt a vízadagoló használata egy közös munkakörnyezetben vagy nyilvános helyen kevés tervezést vagy megfontolást igényelt. Fogtunk egy poharat, palackot vagy kulacsot (természetesen mind újra hasznosítható és újra felhasználható!) és megtöltöttük. Olyan gombok és felületek megérintése, amelyeket már mások is megérintettek, olyan kockázatnak számított, amelyet talán meg sem fontoltunk a múltban.

  A dolgok azonban ma már másképp állnak, és minden tőlünk telhetőt meg kell tennünk annak érdekében, hogy biztonságban legyünk minden alkalommal, amikor vízre van szükségünk a munkahelyünkön, vagy amikor úton vagyunk. "Szóval, mit tehetek?" - merül fel a kérdés. Kilenc biztonságos vízivási módot emeltünk ki, amelyek segítenek Neked, kollégáidnak és másoknak, akik ugyanazon létesítményekben tartózkodnak, hogy a leghigiénikusabb módon hidratálhassák magukat:

  1. Kézmosás – Moss kezet, és tart kézfertőtlenítőt elérhető közelségben, és használd a vízadagoló használata előtt és után.
  2. Takard tüsszentésed és a köhögésed – Tarts kéznél tiszta zsebkendőt és egy szemetest, vagy viselj arcmaszkot.
  3. Tarts távolságot – Tarts biztonságos, legalább 1,5 méteres távolságot másoktól a vízkiadó automatánál.
  4. Válts érintésmentesre – Használj érintésmentes funkciókkal ellátott vízgépet, például lábpedállal és infravörös fénnyel ellátott adagolókat, hogy elkerüld a gombok és kapcsolók megérintését.
  5. Használ védelmet – Válassz a beépített antimikrobiális technológiával rendelkező vízadagolókat, amelyek folyamatosan dolgoznak a felületek tisztán tartásáért.
  6. Tartsd tisztán – Fertőtlenítőszerrel rendszeresen fertőtlenítsd az adagolót, ügyelve a kapcsolókra és a gombokra.
  7. Igyál valóban tiszta vizet – Győződj meg róla, hogy az ivóvized UV-tisztított és nem csak szűrt, hogy biztosítsd a baktériummentes vizet.
  8. Mosogatás és hulladék – Mosd el az üvegeket és palackokat a mosogatógépben, és használat után dobd ki az egyszer használatos poharakat.
  9. Emlékeztesd a felhasználókat – Helyezzen el a szociális távolságtartásra és a higiéniára vonatkozó utasításokat az automatán vagy annak környékén.

  9 biztonságos módja a vízivásnak


  Minden egyes pont önmagában is pozitív lépés a helyes irányba, de csak az összeset együttesen kombinálva biztosíthatjuk a legbiztonságosabb módszert a jóízű, tisztított vízhez való hozzáféréshez Létfontosságú, hogy mindig átgondoljuk, mit teszünk annak érdekében, hogy olyan biztonságos környezetet teremtsünk, amilyet mindannyian szeretnénk.

  Az alkalmazottak biztonságos hidratálásának segítése

  A Waterlogic összeállított egy dokumentumot "Vízadagolók a munkahelyen" címmel, amelynek célja, hogy segítse a hatóságokat és szervezeteket a szükséges protokollok bevezetésében a vízadagolók munkahelyi kockázatainak kiküszöbölése és a munkavállalók biztonságos hidratálása érdekében.

  A Waterlogic biztonságos és higiénikus folyadékpótlási megoldásokat kínál minden vállalkozás és szektor számára. A páratlan Firewall® COVID-biztonságos víztisztítástól és a legkelendőbb vízadagolóink érintésmentes funkcióitól kezdve a fogyóeszközök és tartozékok széles választékáig, amelyek tisztítanak és védenek. Ha többet szeretnél megtudni kínálatunkról, kattints ide.

  Forrás: Hydration in the Workplace Report 2019/20