FONTOS INFORMÁCIÓ: 2023.10.01-től a Waterlogic Magyarország hivatalosan is Culligan Hungary. További információkért kérjük kattintson ide.
 • Ajánlatkérés
 • Ma műanyag palacktól óvtuk meg környezetünket világszerte

  A megfelelő vízadagoló munkahelye számára

  Megosztotta ,
  A megfelelő vízadagoló munkahelye számára

  Ballonmentes vízadagolók széles választékában segít a Waterlogic, hogy Ön a megfelelő vízforrást válassza munkahelye számára.

  Egyszerűen hangozhat a munkahelyünk számára megfelelő vízadagoló kiválasztása. Azonban a ballonmentes vízautomaták széles választékának segítségével a munkatársak reggeli kávérendeléseinek elrendezése is egyszerűbb lehet! Ugye nem felejtette el a tripla, venti, szójatejes, habmentes lattét?

  Melyik vízadagoló a megfelelő az irodám számára?

  Arra törekszünk, hogy segítsük az ügyfeleinket a munkahelyük számára tökéletes vízügyi megoldás megtalálásában. A vízadagolók szolgáltatásában szerzett 25 éves tapasztalatunknak köszönhetően a Waterlogic termékek széles választékában megtalálható az iroda méretének és az iparágának megfelelő vízadagoló, hogy kielégítse az Ön ivóvíz szükségleteit.

  Termékcsaládunk segítségével egyszerűen eldöntheti, hogy szabadon álló vagy pultra helyezhető vízadagolóra van-e Önnek szüksége.

  Hol helyezkedjen el a vízadagoló?

  A ballonmentes vízadagolót irodája bármely pontján elhelyezhetjük, a legnépszerűbb pont általában a konyha vagy pihenőszoba. A beszerelés zökkenőmentes, valamint a Waterlogic szakembere rendszeresen elvégzi az Ön automatájának karbantartását is.

  A vízadagoló elhelyezkedése fontos, hiszen elengedhetetlen, hogy az alkalmazottai és ügyfelei könnyen hozzáférjenek, ami magasabb termelékenységet és jobb kiszolgálást eredményez. Számos ügyfelünk a pihenőszobában, konyhában, raktárban vagy az előtérben helyeztette el vízadagolóját.

  Gondolja végig a következőket:

  • Van elég helyem, hogy ide helyezzem a vízadagolót?
  • Milyen messzire kell a kollégáinak, a személyzetnek vagy a látogatóknak mennie, hogy elérjék a vízadagolót?
  • Akadályozza-e a vízadagoló valaki útvonalát?

  ballonmentes vízautomaták

  Miért a Waterlogic?

  A csapvíz sokszor rossz ízű, ám a Waterlogic adagolók a legjobb minőségű tisztított és szűrt vizet biztosítják az Ön alkalmazottai, partnerei és ügyfelei számára. Különféle modelljeink széles választékából könnyen kiválaszthatja azt az adagolót, amely minden igényét kielégíti, ráadásul a lehető legjobb áron.

  Stílusos dizájn

  A Waterlogic vízadagolók szabadon álló és pultra helyezhető változatokban is elérhetők. Úgy terveztük, hogy minden munkahelyhez passzoljon, így a vízadagoló esztétikailag is emeli munkahelye minőségét.

  Zökkenőmentes beszerelés

  Teljes körűen képzett szakembereink egyike minden Waterlogic ballonmentes vízadagolót kiszállít, beüzemel és rendszeresen karbantart.

  Környezetbarát

  A Waterlogic-nál a kitartásunknak és a fejlett környezetkímélő víztisztító technológiák fejlesztése iránti elhivatottságunknak köszönhetően Ön is búcsút inthet a műanyag palackok használatának.

  Rugalmas készülékek

  Tudjuk, hogy minden iroda más, és egyedi igényekkel rendelkezik. A Waterlogic változatos vízadagoló választéka minden vállalat elvárásainak megfelel.

  Vegye fel a kapcsolatot a Waterlogic-kal, hogy megtalálja a munkahelye számára megfelelő ballonmentes vízadagolót!