FONTOS INFORMÁCIÓ: 2023.10.01-től a Waterlogic Magyarország hivatalosan is Culligan Hungary. További információkért kérjük kattintson ide.
 • Ajánlatkérés
 • Ma műanyag palacktól óvtuk meg környezetünket világszerte

  A ballonos vízadagolók 5 rejtett költsége

  Megosztotta ,
  A ballonos vízadagolók 5 rejtett költsége

  Vízadagoló vásárlásakor nem mindig egyértelmű, hogy melyik rendszer az ideális az Ön munkahelye számára. Előfordulhat, hogy Ön ballonos megoldást preferál a hálózatra szerelt adagolóval szemben, azonban léteznek olyan rejtett költségek, amelyektől kevésbé vonzóvá válik ez az opció.

  Ezek között szerepel a kiszállítás felügyeletével és szervezésével töltött órák száma, a biztonsági kockázat, amelyet az idegenek ki-be járkálása jelent az Ön irodájában, a változó mennyiségű felhasználás, amely előre megjósolhatatlan havi kiadást eredményez, a korlátozott tárhely a ballonok számára, valamint akár a munkahelyi kimaradás vagy biztosítási igények is az esetleges sérülések esetén.

  A bőséges vízfogyasztás növeli a koncentráció mértékét, csökkenti a hangulatingadozások kockázatát, így kétségtelen, hogy számos előnnyel rendelkezik egy vízadagoló elhelyezése a munkahelyeken. Csak vigyázzon a ballonos vízadagolók rejtett költségeivel!

  Látható és rejtett költségek

  Ballonos vízadagoló vásárlása esetén vannak látható költségek, amelyek tartalmazzák az adagoló árát, a vizet, és annak kiszállítását is. Azonban, a választott rendszertől függően megjelenhetnek rejtett költségek is, amelyeket nehéz elsőre felismerni. Legyen akár a kiszállítás megszervezésével elveszített idő, a ballonok tárolására felhasznált hely, vagy a palackozott vízre költött plusz kiadás, a rejtett költségek drámai hatással vannak a végső kiadásra, amely így ellensúlyozhatja a vízhűtő beszerelésével járó előnyöket.

  A ballonos vízadagolók öt rejtett költsége

  1. A szállítások megszervezésének és felügyeletének költsége

  Ballonos vízadagolók használata esetén szükség van egy alkalmazottra, aki kezeli a vízellátást. Figyelemmel kell kísérniük, hogy hány ballon maradt, majd meg kell becsülniük, hogy mennyit kell rendelni a következő szállítással. Az alkalmazottak évszaktól függően más mennyiségben fogyasztanak vizet, ami megnehezíti a várható vízfogyasztás és a költségek megbecslését, amely váratlan költségek felmerüléséhez vezethet. Így még több időt vesz igénybe a rendelés koordinációja, a számlák összeegyeztetése, a hibák kiküszöbölése, és így tovább.

  Egy irodavezető havonta átlagosan 200 000 Ft-ot keres, így csupán ennek a feladatnak az elvégzése hetente 1500 Ft-ba kerül, vagy évente 70 ezerbe. Ha Ön hálózatra szerelt vízadagolót választ, ezeket az órákat értékes munkára is fordíthatja. A Waterlogic fix havidíjat és előre egyeztetett karbantartást kínál, így Önnek sohasem kell megtapasztalnia a szezonális kiadásnövekedést.

  2. A biztonsági kockázat ára

  A legtöbb vállalkozás rendelkezik érzékeny információkkal, ezért inkább nem nyitnák meg ajtóikat az ismeretlen látogatók előtt. Ballonos vízadagolók esetében azonban muszáj beengedni a kiszállító személyzetet, ezzel felesleges kockázatnak kitéve az Ön vállalkozását és dolgozóit egy idegen jelenlétével a munkahelyen.

  A Waterlogic képzett technikusai közvetlenül a vízhálózatra telepítik az adagolót, amely egyből lehűti és megtisztítja a korlátlan mennyiségű csapvizet. Nincs több megszakítás, nincs több nyitott ajtó jelentette kockázat a kiszállítások után.

  3. Ön értékes helyet veszít el

  Az irodatér drága. Ez egy értékes árucikk, és így egyre drágábbá válik a műanyag ballonok tárolása, különösen, hogy a teli és az üres ballonok egyaránt raktározni kell. Csupán a műanyag tárolása évente egy, de akár négymillió forintba is kerülhet.

  Ha ez a terület egy dolgozó rendelkezésére állna, akkor Önnek egy olyan erőforrása lenne, amely bevételt generál, szemben a műanyaggal, ami csupán költséget jelent. A pultra helyezhető Waterlogic vízadagolók kis helyet foglalnak, ezzel maximalizálható az irodabérleti-díj megtérülése.

  4. Az irodai sérülések súlyos összegeket jelentenek a vállalkozásoknak

  Amikor egy ballon kiürül, egy alkalmazottnak kell azt eltávolítania, és egy nehéz, teli tárolót kell megemelnie, hogy a helyére tegye. Ha rosszul emeli a dolgozó, súlyos sérülést kockáztat; egy egyszerű megcsúszás során víz kerülhet a padlóra, amellyel újabb veszélyt képez; és még a felhalmozott üres ballonok is veszélyeztetik a személyzetet.

  A munkáltatók évente igen nagy összeget fizetnek ki a munkahelyi sérülések után. Ha Waterlogic hálózatra szerelt vízadagolót használ, csökkentheti ezen sérülések kockázatát.

  5. A szennyezett ivóvízkészlet még nagyobb költséggel jár

  Végezetül nagy kockázatot jelent a szennyezett víz, amely betegségeket okozhat. A ballonos vízadagolók a baktériumok melegágyai, közismertebb nevén a bacilusok: rúd alakú aerob baktériumok, amelyek nyílt terekben terjednek. Amikor az alkalmazottak a vízadagolót használják, azzal kockáztatják, hogy érintkeznek ezzel a patogénnel, amely olyan betegségeket okozhat, mint a hasmenés, hányinger és hányás. Magyarországon évente 100 millió forintot fizetnek ki táppénzként, amely egy olyan kiadás, amelyet bármelyik vállalkozás szívesen elkerülne.

  A Waterlogic hűtők szénalapú vízszűrőt és UV-alapú Firewall technológiát alkalmaznak, amelyek segítségével tisztán tartják az Ön vízkészletét a patogénektől, szennyeződésektől és klórtól. A készülékek felülete BioCote® technológiával készült: egy ezüst adalék antimikrobiális tulajdonságokkal, amely gátolja a mikroorganizmusok terjedését és azonnal semlegesíti a baktériumokat.

  Okos döntés a hálózatra szerelt adagolókkal

  A ballonos vízadagolók rejtett költségei irodai katasztrófához is vezethetnek. A Waterlogic prémium adagolókkal harcol a láthatatlannal, amelyek a legújabb technológiákkal vannak felszerelve, egyaránt csökkentik a kockázatokat és növelik a munkahelyi hatékonyságot.

  Kerülje el a kiszállítással kapcsolatos kiadásokat, takarékoskodjon a hellyel, tartsa biztonságban az irodáját és egészségben a munkavállalóit a hálózatra szerelt Waterlogic vízadagolóval!

  Telefonáljon: További tanácsokért vegye fel a kapcsolatot egy Waterlogic szakértővel, hogy megtalálja az Ön vállalkozásának megfelelő hálózatra szerelt vízadagolót!