FONTOS INFORMÁCIÓ: 2023.10.01-től a Waterlogic Magyarország hivatalosan is Culligan Hungary. További információkért kérjük kattintson ide.

Ma műanyag palacktól óvtuk meg környezetünket világszerte

A Waterlogic, a Culligan vállalat tagja felvásárolja a TGI Watercool Kft-t. Magyarországon

Megosztotta ,
A Waterlogic, a Culligan vállalat tagja felvásárolja a TGI Watercool Kft-t. Magyarországon

BUDAPEST, MAGYARORSZÁG, 2022. SZEPTEMBER 30. – A Waterlogic, a tisztított ivóvíz-adagolók vezető globális tervezője, gyártója, forgalmazója és szolgáltatója örömmel jelenti be a TGI Watercool Kft. 100%-os részvényeinek megvásárlását Magyarországon.

További feltételeket nem hoztak nyilvánosságra.

A 15 évvel ezelőtt alapított TGI WaterCool Kft. ivóvízszűrő és -tisztító rendszereket szállít otthonokba és irodákba, valamint ipari, egészségügyi és vendéglátói szektorba, beleértve számos jól ismert FMCG és kiskereskedelmi márkát. Magyarország vezető beszállítójaként és szolgáltatójaként a hálózati ivóvíz-automaták piacán, megoldásaik több mint 50.000 fogyasztót szolgálnak ki országszerte.

A TGI Watercool Kft. ma már a 30 országban több mint 11 000 alkalmazottat foglalkoztató Culligan szervezet része, amely világszerte több mint 100 millió fogyasztónak biztosít tiszta, biztonságos és lágy vizet.

Nagy Levente, a Waterlogic Magyarország ügyvezető igazgatója elmondta: „Kiemelkedő termékeiknek és kivételes embereiknek köszönhetően a TGI Watercool felvásárlása további lehetőséget kínál szervezetünk számára a növekedés és a hatékonyság növelése által, valamint a tiszta és fenntartható forrásból származó víz szélesebb körű fogyasztók és ügyfelek kiszolgálására egész Magyarországterületén.

A TGI Watercool Kft. felvásárlása bővíti a szervezet magyarországi hatókörét és jelenlétét, és lehetővé teszi a társaság számára, hogy még szélesebb körű hidratációs megoldásokat kínáljon, és bővítse szolgáltatási hálózatát.

Ercsi Zsolt, a TGI Watercool tulajdonosa és ügyvezetője elmondta: „A TGI Watercool és a Waterlogic a magyar kereskedelmi ivóvízpiac két vezető szereplője. Együtt egyesíthetjük szakértelmünket és képességeinket, hogy jobban megfeleljünk a higiéniailag biztonságos víz alapvető szükségleteinek, miközben segítünk ügyfeleinknek csökkenteni az egyszer használatos műanyagoktól való függőségüket.

- VÉGE -

Médiakapcsolat

Rosanna Turner, Group Marketing Communications Manager

rosanna.turner@waterlogic.com

A Waterlogicról

A Waterlogic egy Culligan vállalat. Az 1936-ban alapított és az illinois-i Rosemontban székhellyel rendelkező Culligan International valódi változást hoz az emberek életébe azzal, hogy világszerte több mint 100 millió fogyasztónak biztosít tiszta, biztonságos és jóízű vizet. A 30 országban több mint 11 000 alkalmazottal együttesen mintegy 2,4 milliárd dollár éves bevételt termelünk, és jó helyzetben vagyunk ahhoz, hogy a 35 milliárd dolláros globális fogyasztói vízpiacon terjeszkedjünk. A Culligan a világ egyik legelismertebb és legmegbízhatóbb neve a víziparban, amely hírnév a bizalom, az innováció, a szolgáltatás és a minőség 85 éves örökségének köszönhető. A Culligan master brand ikonikus márkák és innovatív technológiák családját foglalja magában, amelyek közé tartozik a Quench, Blupura, Zip Water, Purezza Premium Water és a Firewall® UVC tisztítás. A Waterlogic-kal való egyesülésünk diverzifikálja termékkínálatunkat és növeli globális elérésünket, többek között a több mint 70 országban működő kiterjedt kereskedői hálózaton keresztül. Segítségével a háztartási, kereskedelmi és kiskereskedelmi megoldások széles skálája új piacokra és értékesítési csatornákra kerül Amerikában, Európában, a Közel-Keleten, Afrikában és az ázsiai csendes-óceáni térségben. Célorientált vállalkozásként arra törekszünk, hogy az ellátási lánc egészében csökkentsük a környezeti hatásokat, és fenntartható vízszűrési, víztisztítási és -kezelési megoldásaink révén évente több mint 40 milliárd műanyag palackot takarítunk meg. További információért látogasson el a www.corporate.culligan.com