FONTOS INFORMÁCIÓ: 2023.10.01-től a Waterlogic Magyarország hivatalosan is Culligan Hungary. További információkért kérjük kattintson ide.
 • Ajánlatkérés
 • Ma műanyag palacktól óvtuk meg környezetünket világszerte

  Mi az a vízadagoló?

  Megosztotta ,
  Mi az a vízadagoló?

  Egy vízadagoló-gép bármilyen munkahelyen biztosít korlátlan mennyiségű szűrt és biztonságos ivóvizet a meglévő hálózatra való csatlakozással. A felhasználók egy gombnyomással tölthetik meg a csap alá helyezett poharat, palackot vagy kancsót. Tartalmaznak egy hűtési-mechanizmust is, amely képes lehűteni a vizet hideg vagy jéghideg állapotba fogyasztás előtt. A gépek funkciói túlmutatnak az egyszerű hűtésen és melegítésen, szűrésen vagy szénsavasításon. Az Ön munkahelyének megfelelő modelltől függően a víz hőmérséklete a következő tartományokban lehet:

  • Hideg (alapértelmezett beállítás 5°C);
  • Kellemes (szobahőmérsékletű);
  • Meleg (alapértelmezett beállítás 87° C; vagy választható 75°C vagy 93°C);
  • Forró (alapértelmezett beállítás 95°C; vagy választható 80°C vagy 87°C)

  A modellek széles választékából Ön olyan vízadagolót választhat, amely egy kis luxust ad a munkahelyéhez. Mindegyik modell a legmagasabb szintű tanúsítvánnyal rendelkezik, amely bizonyítja az Ön környezet iránti elköteleződését – hiszen így akár 72%-kal csökkentheti a munkahelye ökológiai lábnyomát.

  Hogyan tisztítja az adagoló a vizet?

  Minden vízhűtő egy háromlépcsős szűrési folyamaton ereszti át a csapvizet, amely magába foglalja a szénszűrést, az UV-tisztítást és a BioCote® felületvédelmet.

  Szénszűrés

  Az első lépés a nagyteljesítményű szénszűrés, amely igen porózus széndarabokkal segíti elő az ivóvíz minőségének javítását, így eltávolítva az olyan szennyeződéseket, amelyek befolyásolják az Ön csapvizének ízét, színét és szagát. Ezen szennyeződések között szerepel a klór, a petrolkémiai anyagok és egyéb toxinokat, ám a szénszűrőn mindegyik fennakad.

  UV-tisztítás

  A második lépés egy ultraibolya fénnyel történő mikrobiológiai tisztítás, amely eltávolítja a baktériumok akár 99,9999%-át az Ön ivóvizéből. A Firewall™ technológia vegyszermentes, és egy a fogyasztás helyén elhelyezett UV lámpa segítségével távolítja el az olyan mikroorganizmusokat, mint az E. coli és a szalmonella. A Firewall™ az egyetlen olyan UV ivóvíztisztító rendszer, amely teljesítette az Egészségügyi Világszervezet (WHO) szigorú vízkezelési technológiákra vonatkozó követelményeit.

  BioCote® Higiénia

  A BioCote® egy ezüst alapú antimikrobiális bevonat, amely az eszközök külső felületén helyezkedik el, hogy megakadályozza a baktériumok szaporodását. Ez egy hozzáadott réteg tisztítást biztosít a gyakran megérintett területeken, mint például a gombokon vagy karokon, ahol a baktériumok könnyen megtelepedhetnének. A BioCote® tökéletesen egészíti ki a másik két tisztítási technológiát, amelyek garantálják a vízhigiénia legmagasabb szintjét.

  Könnyű használni a vízadagolót?

  Úgy tervezték a vízadagolókat, hogy azok egyaránt megfeleljenek az irodai, az egészségügyi és az egyetemi igényeknek. Az egyszerűen használható adagolómechanizmusoknak nincs másra szükségük, mint a felhasználók egyszeri gombnyomására vagy egy kar meghúzására, hogy a poharaikat hideg, szobahőmérsékletű, forró, mentes vagy szénsavas vízzel töltsék meg.

  A ballonmentes vízadagolók segítenek felszabadítani a zsúfolt tereket, eltávolítani a potenciális veszélyeket, mint a gyerekekre boruló vagy őket felbuktató tartályok. További biztonsági intézkedésként igény szerint olyan pultra szerelhető adagolók is választhatók, amelyeket nem érnek el a gyermekek. Ha szeretné áthelyezni az eszközét, akkor egy képzett Waterlogic szakember megteszi ezt ön helyett.

  A vízadagoló mindenki számára előnyös

  Ha Ön biztonságos ivóvízbe fektet az irodája számára, elkerüli a csapvíz fogyasztásából fakadó kockázatokat. A Környezetvédelmi Munkacsoport tanulmánya szerint a csapvízben akár 22 féle rákeltő anyag is található, beleértve a nehézfémeket és a klórhoz hasonló fertőtlenítőszerek melléktermékeit. A közelmúltban, 2019 januárjában az amerikai állami megfigyelések alapján a Newarkból származó 240 mintából 100-ban meghaladta az ólomszint az ajánlott biztonsági küszöböt; míg a szakemberek magas színtű halogén-ecetsavat találtak: ez a vízfertőtlenítési eljárás mellékterméke, amely bőrirritációt okoz és potenciálisan rákkeltő anyag.

  Ön bízhat abban, hogy minden alkalommal ugyanolyan jó ízélményben lesz része, akár ha szénsavas vizet tölt magának, hogy friss gyümölccsel keverje, vagy kávéfőzéshez használja azt. Ezenkívül egészséges ivóvízellátással alternatívát kínálhat az alkalmazottainak a gyümölcslevek, a szörpök és a szénsavas üdítők helyett.

  vízadagolóba
  Eljött az ideje, hogy Ön is fontolgatja, hogy befektet egy vízadagolóba?