• Ajánlatkérés
 • Szerezzen be egy ballonmentes vízadagolót a tökéletes kényelem érekében!

  Megosztotta ,
  Szerezzen be egy ballonmentes vízadagolót a tökéletes kényelem érekében!

  Ha Ön megfizethető, mégis korlátlan szűrt vízellátást szeretne a munkahelyén, akkor a ballonmentes megoldás a tökéletes választás.

  Ha palackozott vizet választ, akkor az egyik kollégájának meg kell terveznie a kiszállítást, össze kell gyűjtenie és el kell távolítania a palackokat, fel kell dolgoznia a számlákat, valamint minden hónapban meg kell jósolnia, hogy mennyi vizet rendeljen.

  A Waterlogic ballon nélküli vízadagoló integrálódik az irodai vízellátásba, ami minimális kezdeti munkát és semmilyen további zavaró tényezőt nem jelent. Ha Ön kiiktatja a vízszállítási költségeket és adagolót szereltet a meglévő vízhálózatra, akkor a vállalkozása akár 70%-ot is megtakaríthat az ivóvíz költségeiből. Minden bérleti szerződés része egy szakemberek által végzett karbantartási ütemterv, beleértve a szűrők és az UV tisztító lámpák évente legalább kétszeri cseréjét, hogy az Ön vízellátása mindig megfelelő minőségű legyen.

  Az ügyfeleink által leginkább kedvelt előnyök

  1) Testre szabható árak minden vállalkozás számára

  A Waterlogic bérleti szolgáltatás keretei között az Ön üzleti igényeinek megfelelő fix havidíjat választhat, így Önnek soha nem kell a tervezett összeg felett fizetnie. A rugalmas, rövid távú szerződések költséghatékony bérleti tervet biztosítanak, amely lehetővé teszi a vízadagoló modelljének újabbra cserélését a szerződés lejártát követően. Mindeközben a fix havidíjak azt jelentik, hogy Ön nem fecsérel felesleges időt arra, hogy a forró nyári hónapokban keletkező magas vízfogyasztás miatt aggódjon.

  Ha az Ön dolgozói az ásványvizet részesítik előnyben, vagy azonnali forró vízre van szükségük, a Waterlogic adagolók a legfejlettebb tisztítási és szűrési technológiákkal vannak felszerelve – beleértve a szabadalmaztatott Firewall™védelmet, amely eltávolítja az Ön vízkészletét szennyező baktériumok és vírusok 99,9999%-át.

  2) Költségmegtakarítás az Ön vállalkozásának

  A vízhálózatra szerelt vízadagolók a havi költségek akár 30-70%-át megtakaríthatják Önnek a palackozott vízellátáshoz képest. Tudta, hogy a palackozott víz kifizetésekor Ön a fizetendő összeg 90%-át a palackozás, a szállítás, a marketing, a profit és az egyéb rejtett költségek miatt fizeti ki? A hálózati vízellátás fix havi díjon történik, így Ön elkerülheti az észrevétlen megugrásokat az éves költségvetésében.

  Még akkor is, ha a karbantartást és a félévente történő szervizelést is beleszámítjuk. Egy tíz fős vállalkozásban a havi vízszámla 59%-át takaríthatja meg; 15 000 Forintot minden 30 napban. A megtakarítások elérhetik akár a havi 150 000 Ft-ot, ha Ön 100, vagy annál több embert foglalkoztat. Továbbá nem kell Önnek a munkahelyi balesetek miatt aggódnia, amely sérülések a 20 kg-s palackok emeléséből fakadnak – ez egy olyan visszaesés, amely az amerikai vállalkozásoknak heti egy milliárd dollárjába is kerülhet.

  vizadagolot a tokeletes kenyelem erekeben

  3) Az egyszerű telepítéssel elkerülhetők a zavaró tényezők

  A Waterlogic egy egyszerű vízadagoló-telepítési szolgáltatást kínál. Egy képzett szakember gyorsan megkeresi a legközelebbi vízforrást – jellemzően egy vízcsap alatt. Ezután egy ’T’ elosztót szerel a vízvezetékre, amely lehetővé teszi, hogy a vízcsap és a vízadagoló egyazon vízforrást használjon.

  A szerelő ezután egy ivóvíz vezetésére alkalmas vezetéket szerel a falak mögött és a mennyezetben az irodán belül oda, ahol Ön a vízadagolót szeretné használni, majd elfedi a vezetéket a láthatatlan vízszolgáltatás érdekében. A szerelő ezután befejezi a munkálatokat azzal, hogy összekapcsolja a vízvezetéket a vízadagolóval, így az Ön csapata már élvezheti is a frissen szűrt vizet.

  Vegye fel a kapcsolatot az egyik vízszakértőnkkel, hogy megbeszéljék, hogy melyik vízadagoló illeszkedik legjobban az Ön munkahelyéhez!