FONTOS INFORMÁCIÓ: 2023.10.01-től a Waterlogic Magyarország hivatalosan is Culligan Hungary. További információkért kérjük kattintson ide.
 • Ajánlatkérés
 • Ma műanyag palacktól óvtuk meg környezetünket világszerte

  Waterlogic
  Koronavírus (COVID-19) A Waterlogic tájékoztatója

  Mivel a COVID-19 világjárvány továbbra is pusztít a mindennapi életben, prioritásunk továbbra is ügyfeleink, alkalmazottaink és partnereink jóléte marad. Mindig elkötelezettek vagyunk abban, hogy a lehető legbiztonságosabb módon működjünk, még inkább ebben a kihívásokkal teli időszakban. Ez az oldal válaszokat ad azokra a Gyakran Ismételt Kérdésekre, amelyek segítenek eligazodni azon kihívások között, amelyeket a vírus jelent a munkaerő biztonságos hidratálása érdekében.

  • A Waterlogic normálisan üzemel?

   Nyitottak vagyunk az üzleti partnereink számára, és elkötelezettek vagyunk amellett, hogy még ebben a kihívásokkal teli időszakban is az önök által elvárt színvonalon álljunk szolgáltatásainkkal mindenki rendelkezésére. Az egészséges és biztonságos vízbevitel iránti igény fontosabbá vált, mint valaha. Tulajdonképpen a teljes lezárási időszak alatt folyamatosan támogattuk azokat a kezdeményezéseket, amelyek célja a kulcsfontosságú munkavállalók biztonságos hidratálása a kórházakban, raktár- és élelmiszerellátó-központokban. Amennyiben a kormányzati intézkedések további korlátozásokat, vagy tevékenységi körök szűkítését rendelik el, akkor mindent megteszünk, hogy ezt önökkel is tudassuk.
  • Mit kell tennünk a vízadagolónk ismételt használatához?

   Mielőtt ismét használatba veszi a vízadagolót egy hosszabb üzemen kívüli időszak után, az alábbi lépéseket javasoljuk:
   • Kapcsolja be a gépet, majd használatba vétel előtt hagyja így legalább egy órán át, míg a vízhűtő és vízmelegítő rendszer kiépül. Kapcsolja vissza a víz- és CO₂-ellátást amennyiben azok is ki voltak kapcsolva.
   • Folyasson át minimum 5 liter vizet mindhárom – hideg, szoba-hőmérsékletű és szénsavas – víztípus esetén, és legalább 3 liter forró vizet. Előfordulhat, hogy a megfelelő ízélmény elérése érdekében többre is szükség lehet. Öntse ki ezt az átöblítővizet.
   • Az átöblítés során a rendszerből kiürül az állott víz. A szénsavas adagolók esetén az átöblítés során készülék vízcsöveiben esetlegesen képződött légbuborékok is eltávolodnak. A megváltozott hőmérsékleti és fényviszonyok is befolyásolhatják a víz ízét és szagát.
   • Fertőtlenítse a készülék teljes külső felületét, beleértve az összes fúvókát/csapot/csapfogantyút, a csepptálcát és nyomógombokat, élelmiszerbiztonsági előírásoknak megfelelő fertőtlenítővel, mint például az AquaDosa.
   • Fordított ozmózis rendszerű adagolók esetén minden második nap működtesse a készüléket hogy a membránok frissek és rugalmasak maradjanak, és biztosítsa a tartályban található víz teljes cseréjét. Ellenőrizze a tartály nyomását, szükség esetén igazítson a nyomáson.
   • Jégadagolók esetén első használatkor dobja ki a tárolt jeget és az első újonnan készült jégadagot.
   • Kávégépek esetén kérjük, olvassa el és tartsa be az adott felhasználói kézikönyv napi karbantartásra vonatkozó előírásait. Kézikönyv hiányában kövesse az alábbi egyszerű lépéseket: tisztítson meg minden kávétartó-tálcát amelyekben kávényom látható; a forróvíz adagoló választásával folyasson át legalább 1 liter forró vizet a kávégépen; első használat előtt öntsön ki 3-4 csésze kávét.
   • Mosogatószerrel és forró vízzel mossa el az összes üvegedényt, újrafelhasználható palackot, kancsót és ivóedényt, majd öblítse le őket. Helyezze őket mosogatóba vagy üvegmosóba két mosási ciklus erejéig, hogy minden lerakódástól megszabaduljon.
  • Irodánk ideiglenesen bezár, és van egy Waterlogic vízadagolónk, mit tegyünk?

   Ha irodája egy időre bezár, kérjük, kapcsolja ki a Waterlogic vízadagolóját. Amikor újból kinyit a munkahelye, javasoljuk, hogy öblítse át a Waterlogic gépet, így biztosítva, hogy az első pohár vize tiszta és frissen szűrt legyen.
  • Várható a megrendelésekkel kapcsolatos bármilyen késedelem?

   Folyamatosan irányítjuk ellátási láncunkat, és fáradhatatlanul azon dolgozunk, hogy termékeink az ügyfeleink rendelkezésre álljanak, amikor csak szükségük van rájuk. Büszkén kijelenthetjük, hogy a szokásos módon eleget teszünk minden kötelezettségeinknek, így ügyfeleink semmilyen, vagy alig érzékelhető változást tapasztalnak.
  • A Waterlogic szerviztechnikusa továbbra is helyszínen tartja karban a vízadagolóinkat?

   Továbbra is követjük a kormányzati iránymutatásokat. Amennyiben a belső szabályzat megengedi és a személyi feltételek is adottak, a helyszíni szervizlátogatások a szokásos módon zajlanak, ha az ügyfeleinknek nincs más ellenvetése. Munkatársaink és ügyfeleink biztonsága érdekében az alábbi irányelveket követjük:
   1. Ellenőrizze, hogy a helyszínen eddig nem volt megerősített COVID-19 eset.
   2. Kerülje el a fizikai érintkezést minden látogatáskor, kézfogás vagy tárgyak (beleértve a tollat vagy a szerszámokat) megosztása nélkül, és mindig legalább 2 méterre maradjon az ügyfelektől.
   3. A látogatás során viseljen eldobható latex kesztyűt
   4. Használja a kapott fertőtlenítőt a vízadagoló fertőtlenítéséhez minden látogatáskor.
   5. Használjon kézfertőtlenítőt minden helyszíni látogatás előtt és után.
   Amennyiben egy szerviztechnikus a COVID-19 tüneteit észleli, utasítást kaptak arra, hogy 14 napig maradjanak otthon, karanténban, és lépjenek kapcsolatba egészségügyi szolgáltatójukkal és azonnal értesítsék a Waterlogicot is.
  • Hogyan segíti a Waterlogic a koronavírus terjedésének megelőzésében?

   A Waterlogic szigorú higiéniai előírásokat és a következetes élelmiszer-biztonsági intézkedéseket követ a gyárainkban, raktáraiban és irodáiban egyaránt. Mindig a legszigorúbb egészségügyi és biztonsági protokollok mellett dolgoztunk, és folyamatosan javítunk a gyakorlatokon, hogy biztosítsuk alkalmazottaink és ügyfeleink állandó védelmét.
   • A kormányzati útmutatásokat betartva a Waterlogic megteremtette a biztonságos munkakörnyezet feltételeit mind a munkavállalói, mind a helyiségeit látogató ügyfelei számára. Szükség esetén a munkavállalók otthonról vagy váltott műszakban dolgoznak a közösségi távolságtartás irányelvei mentén.
   • Ügyfeleinkkel való kapcsolattartás esetén szerviztechnikusaink, fuvarozóink és értékesítési munkatársaink szigorú higiéniai és közösségi távolságtartási szabályokat tartanak be. Amennyiben igénylik, lehetőségünk van Microsoft Teams-en keresztül Kontaktmentes Ügyféllátogatási Szolgáltatást nyújtani.
   • Ingyen letölthető sátorkártyákkal, matricákkal és Újraindítási útmutatókkal támogatjuk ügyfeleinket abban, hogy a Waterlogic vízadagolók környékén hangsúlyosan felhívják a figyelmet a közösségi távolságtartásra és higiéniára, továbbá olyan kiegészítő termékekkel rendelkezünk, amelyek elősegítik a higiénikus környezet fenntartását beleértve az érintésmentes pedálokat is. Tekintse meg a „Praktikus eszközeinket.
   •   A nem alapvetően szükséges utazás továbbra is ellenjavallt, ám a biztonságosnak minősülő utazások beindultak.
  • Gyáraiknak és raktáraiknak vannak speciális higiéniai protokolljai?

   A Waterlogic szigorú higiéniai előírásokat és a szigorú élelmiszer-kezelési intézkedéseket követ mind gyárainkban, mind raktáraiban. Mindig a legszigorúbb egészségügyi és biztonsági protokollok mellett dolgoztunk, és éber figyelmet fordítunk a továbbfejlesztett gyakorlatokra, hogy biztosítsuk alkalmazottaink és ügyfeleink folyamatos biztonságát.
  • Van-e olyan pillanat, amikor a Waterlogic leállítja egy adott helyszín kiszolgálását?

   Legfontosabb prioritásunk továbbra is alkalmazottaink és ügyfeleink egészsége. Ha egy adott helyszínen található ügyfél írásban értesít bennünket arról, hogy a helyiségükbe vagy létesítményükbe már nem engedik a beszállítókat bejutni, akkor leállítjuk a szolgáltatást. Ugyanígy, ha egy helyszín karanténba esik, akkor leállítjuk a szolgáltatást. Az ügyfelek írhatnak nekünk a honlapunkon keresztül: https://www.waterlogic.hu/vevoszolgalat, vagy az info@waterlogic.hu e-mailcímre, vagy telefonálhatnak a +36 1 920 6480 telefonszámon.
  • Hogyan garantálja a Waterlogic, hogy az adagolók egyik helyről a másikra történő szállítása nem továbbítja a koronavírust a munkahelyemre?

   Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) által hivatkozott tanulmányok szerint a COVID-19 vírus műanyagon és rozsdamentes acélon akár 72 órán keresztül is képes megmaradni, ám kartonpapíron kevesebb mint 24 óra alatt elpusztul. Teljes ellátási láncunkban biztonságos és higiénikus gyakorlatok tartunk fenn, és minden adagolót használatba vétel előtt alaposan fertőtlenítünk.
  • A Waterlogic adagolókban használt Firewall® technológia valóban elpusztítja a COVID-19 vírust az ívóvízben?

   Ellentétben más vízadagolókkal, a szabadalmaztatott Firewall® technológiánk az adagoló fúvóka teljes hosszán át alaposan megtisztítja a vizet. Ez megakadályozza az ivóvizet szennyező és betegségeket okozó vírusok, baktériumok és mikrobiális ciszták bejutását a rendszerbe. Bizonyítást nyert, hogy a Firewall® 99,999%-ban vírusmentessé teszi az ivóvizet. COVID-19 ellen azonban nem tesztelték.
  • Milyen teszteket végeztek a Firewall® technológia hatékonyságával kapcsolatban a COVID-19 ellen?

   A Firewall® technológiát szigorú méréseknek vetették alá a COVID-19 emberi formájával szemben az Arizonai Egyetem Víz- és Fenntartható Energia (WEST) központjának mikrobiológuscsoportja, Dr. Gerba vezetésével, aki nemzetközileg elismert módszertant dolgozott ki a kórokozók vízben és ételben történő kimutatásával kapcsolatosan. Világszerte számos meglévő és potenciális ügyfelünk érdeklődött a Firewall® technológiánk hatékonyságát illetően, különös tekintettel a COVID-19-re. Az aggodalmak nemcsak a víz, hanem az adagolási terület és a gép belseje tekintetében is felmerültek, és bár erre az esély csekély, de fertőzött személyekkel való érintkezés révén potenciálisan szennyeződhetnek. E valós aggályok kezelése érdekében a WEST Központ átfogó teszteket végzett a Firewall® tisztítási technológiánk COVID-19 elleni hatékonyságának vizsgálatára. Ez magában foglalta a gép belsejében lévő víz szennyezését és magát az adagoló fúvókát is. Valamennyi vizsgálat arra a következtetésre jutott, hogy a vizsgált Waterlogic Firewall® víztisztító eszközökkel végzett kezelést követően a kiadagolt vízminták egyikéből sem nyertek fertőző COVID-19 (SARS-CoV-2) részecskéket. Ezeknek a teszteknek a sikeres eredménye megnyugvást ad vásárlóinknak a Firewall® hatékonyságát illetően.
  • Szennyeződhet-e a víz COVID-19 vírussal?

   Saját kutatásaink és független tudományos tesztek szerint, bár nagyon kicsi az esélye, de fennáll annak a kockázata, hogy a COVID-19 vírus egy bizonyos ideig életben maradhat a vízben. Különösen igaz ez azon vizekre, melyet nem kezelnek klórral. A Waterlogic számára kiemelten fontos a higiénia, az ügyfelek biztonsága, továbbá az emberi egészségre gyakorolt ​​esetleges kockázat enyhítése érdekében is fontos volt számunkra, hogy teszteljük a Firewall® technológiánk hatékonyságát. A Firewall hatékonynak bizonyult a COVID-19 ellen! Mindezt az Arizonai Egyetem Víz és Fenntartható Energia Technológiai (WEST) Központja által tesztelve, ezáltal maximális higiéniai biztonságot nyújthassunk fogyasztóink számára.
  • Az antimikrobiális BioCote® felületvédelem védi-e a felhasználókat a koronavírus ellen?

   A beépített BioCote® antimikrobiális védelem meggátolja a baktériumok és penészgombák szaporodását az adagolási terület és a szűrő környékén, csökkenti a keresztszennyezés kialakulását, így az adagoló hosszabb ideig marad frissebb és tisztább állapotban. Noha bizonyítást nyert, hogy 2 órán belül 99,5%-kal csökkenti a mikrobákat, a BioCote®-ot nem tesztelték illetve nem tanúsították a SARS-CoV-2 (COVID-19) eltávolítására. Javasoljuk az adagolók rendszeres tisztítását fertőtlenítő spray-vel vagy törlőkendőkkel, minden felhasználó számára a hangsúlyozzuk a kézhigiénia fontosságát, valamint a kormányzati szervek és az egészségügyi hatóságok útmutatásainak naprakész betartását.
  • Az emberek bármilyen felületről elkaphatják a koronavírust?

   Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) szerint a vírus emberről emberre terjed az orrból vagy a szájból származó kis cseppekkel. Ezek a cseppek akkor terjednek, amikor a COVID-19-el fertőzött személy köhög vagy kilélegzik. A cseppek olyan tárgyakra és felületekre szállhatnak le, amelyeket azután egy személy megérinthet, és ezáltal a COVID-19 átjuthat, ha ez a személy megérinti a szemét, az orrát vagy a száját. Ha többet szeretne megtudni a koronavírusról (COVID-19), olvassa el az Egészségügyi Világszervezet irányelveit.
  • Hogyan tudom a Waterlogic adagolómat a legtisztábban tartani?

   Miután követte az újraindítási lépéseket, folyamatosan hívja fel a figyelmet a készülékek és a fogyóeszközök rendszeres fertőtlenítésére, továbbá a fokozott személyes higiénére, hogy megelőzhessék a kórokozók terjedését.
   • Az adagoló használata előtt és után mosson kezet vagy használjon alkoholos kézfertőtlenítőt.
   • Az adagoló közelében köhögés tüsszentés esetén használjon kendőt, hogy megakadályozza a kórokozók terjedését. Javasoljuk kézfertőtlenítő és kendők, valamint kis kuka elhelyezését az adagolók közelében.
   • Tartson biztonságos távolságot a vízadagolónál. A jelenlegi ajánlások minimum 1 méter távolságot írnak elő minden esetre.
   • Rendszeresen tisztítsa fertőtlenítő spray-vel, mint amilyen az AquaDosa, vagy eldobható fertőtlenítő törlőkendővel. Különös gondossággal járjon el az adagolási területen.
   • Minden üvegedényt, újrafelhasználható palackot, kancsót és ivóedényt minden egyes használat után el kell mosni mosogatógépben vagy üvegmosóban. Egy második mosási ciklus is javasolt. Amennyiben eldobható poharakat használ, hívja fel a figyelmet azok azonnali eldobására, tiltsa az újrahasználást és a mások általi kidobást.

  További kérdések?

  Legjobb tudásunk szerint és lehetőségeinkhez mérten tartjuk Önökkel a kapcsolatot és ha a dolgok megváltoznak, a frissítéseket itt teszünk közre. Amennyiben további kérdései vannak arról, hogy szolgáltatásainkat hogyan érintheti a COIVD-19 kitörése, kérjük, forduljon hozzánk közvetlenül az alábbi elérhetőségeken, és minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy segítsünk.

  Email: info@waterlogic.hu

  Telefon: +36 1 920 6480

  Honlapunkon keresztül: waterlogic.hu/vevoszolgalat

  Top