FONTOS INFORMÁCIÓ: 2023.10.01-től a Waterlogic Magyarország hivatalosan is Culligan Hungary. További információkért kérjük kattintson ide.
 • Ajánlatkérés
 • Ma műanyag palacktól óvtuk meg környezetünket világszerte

  Miért a Waterlogic?
  Innovatív technika az ivás öröméért

  A Waterlogic vízautomaták több olyan technológiát egyesítenek, amely az Ön vízét kíméletesen tisztítja. Ilyen módon hatékonyan eltávolításra kerülnek a baktériumok és a kellemetlen ízanyagok.

  Miért bízik meg bennünk olyan sok ügyfél?

  Különösen értékeljük a beépített aktívszén szűrő, az UV fény és az eszközök kiadási területén lévő BioCote technológia által biztosított magas higiéniai normákat. Többszörösen tudtuk bizonyítani szenzoros próbákkal a víz semleges ízminőségét és mikrobiológiai vizsgálatokkal a csíramentességét akár tartós üzemben is.

  Wrieden úr, Dr. Oetker Németország

  A vezetékhez csatlakoztatott vízautomatákkal a Waterlogic új normákat honosított meg a technikában, dizájnban és tisztaságban. Ehhez szakembereink a kutatásban és fejlesztésben egy 3 fokozatú higiéniai technikát fejlesztettek ki, amelynek hatékonyságát független laborok több mint 7.000 tesztje igazolja. A szűrés, Firewall®UV technológia és az antibakteriális BioCote® felület egy 99,9999%-ban megtisztított vizet garantál – a friss ízért és az Ön egészségéért.

  A Waterlogic rendelkezik az Ön közelében is képviselettel: Regionális szolgáltató állomásainkkal országos szolgáltatást kínálunk és közel vagyunk ügyfeleinkhez. Nem utolsósorban világszerte több százezer vállalkozás bízik a termékünkben.

  Szerviz és ellenőrzés

  Szerviz és ellenőrzés

  A telepítés után is folyamatosan törődünk az Ön ivóvízének minőségével. Technikusaink rendszeresen ellenőrzik a vízautomata funkcióit, és félévente szűrőt és UV lámpát cserélnek.

  • Tervezhető szervizintézkedés
  • Képzett technikusok
  • Nincs ügyfél által elvégzendő munka
  Tanácsadás

  Tanácsadás

  Vízszakértőink szívesen segítenek Önnek az Ön cégéhez illő vízadagoló megtalálásában. A felállítási hely kiválasztásától az eszköz bekötéséig képzett munkatársaink állandóan az Ön rendelkezésére állnak.

  • Minden követelménynek megfelelő modellek
  • Személyes tanácsadás
  • Waterlogic technikus által történő bekötés

  A tökéletesség három lépése

  Sok vízadagoló rendelkezik egyszerű szűrővel. A tiszta és csíramentes vízhez azonban még többre van szükség. A Waterlogic ezért három magasan fejlett technológiát használ, amely szavatolja az Ön vizének tisztaságát.

  A szűrő

  1. lépés A szűrő

  A víztisztítás elején a szénszűrő áll. Első lépésben eltávolítja azokat a szennyeződéseket, amelyeknek nincsen helyük az ivóvízben. Az olyan természetes és egészséges ásványok, amelyek a vízben találhatók, problémamentesen átjutnak a szűrőn és megmaradnak az Ön részére.

   A szűrő többek között eltávolítja:

   • Vegyi anyagok, mit klór, benzol, herbicid stb.
   • Részecskék és lebegő részek
   • Egyéb illat- és ízkárosító anyagok

   A szűrő

   UV technológia csírák ellen

   2. lépés UV technológia csírák ellen

   Az UV fény extrém hatékony a mikroorganizmusok elleni harcban - ezért használunk a Waterlogic-nál minden egyes vízautomatában UV lámpát. A szabadalmaztatott Firewall® technológiának köszönhetően fejlesztési részlegünk a víztartályban lévő eredeti UV sugárzási rendszert tovább tökéletesítette: A Firewall® rendszerben egy közvetlenül a vízkiadási helyen található UV lámpa gondoskodik a maximális biztonságról.

   Külső védelem

   3. lépés Külső védelem

   A vízautomata külső oldala is gondoskodik a lehető legmagasabb fokú higiéniáról, mert a vízkiadó területének felületeit egy olyan BioCote® réteg védi-amely mikrobiológiailag hatásos és véd a baktérium csírák ellen. Így az Ön vize higiénikusan még biztonságosabb.

   BioCote label

   "A BioCote® kiegészíti a Waterlogic meglévő UV technológiáját és ügyfeleinek a víz kapcsán a legmagasabb fokú tisztaságot kínálja."

   BioCote® Ltd.

   Külső védelem

   Top