FONTOS INFORMÁCIÓ: 2023.10.01-től a Waterlogic Magyarország hivatalosan is Culligan Hungary. További információkért kérjük kattintson ide.
 • Ajánlatkérés
 • Ma műanyag palacktól óvtuk meg környezetünket világszerte

  Teljes mértékben hitelesített vízautomaták
  Teljes mértékben hitelesített vízautomaták

  A Waterlogic-nál törekszün a kiválóságra. Vízautomatáinkat a világ vezető szabványügyi testületei próbálták ki, tesztelték és hagyták jóvá, így Ön teljesen megbízhat a termékeinkben.

  IAPMO (International Association of Plumbing and Mechanical Officials)

  Nem minden vízszűrő és -kezelő termék közelíti meg a Waterlogic vízminőségi előírásait. Egyesek olyan ígéreteket tesznek, amelyeket nem tudnak tartani, mások akár véletlenül káros szennyező anyagokat juttatnak a vízbe. A piacon lévő számos vízadagoló közötti tájékozódást segíti az IAPMO R&T Platina Pecsét, amely jelzi, ha egy vízhűtő használata biztonságos, és pontosan úgy működik, ahogy azt reklámozzák. Ez minden, amit Önnek tudnia kell.

  Az IAPMO R&T egy vízvezeték- és mechanikai tisztviselőkből álló független és nonprofit nemzetközi társaság. Immáron kilencvenharmadik éve védik a lakosság egészségét és biztonságát, kormányokkal és ipari szereplőkkel együttműködve dolgozták ki az egész világot átfogó vízvezeték- és mechanikai rendszerek bevezetését és szabályozását.

  További információkért látogassa meg a weboldalukat: www.iapmo.org


  HACCP

  HACCP

  A HACCP nemzetközi tanúsítás egyedülálló minősítés, amely alátámasztja a Waterlogic elkötelezettségét a vízellátás legmagasabb szintű higiéniájának és biztonságának biztosítása iránt, a teljes élelmiszer-ellátási folyamat során. Bizonyítja, hogy megoldásaink valódi előrelépést jelentenek az emberek biztonsága, egészsége és a folyadékbevitel minősége tekintetében.


  NSF

  NSF

  Közegészségügyi és biztonsági vállalat, amely közegészségügyi és biztonsági kockázatkezelési megoldásokat nyújt vállalatok, kormányok és ügyfelek számára világszerte.


  Bisphenol-A Free

  Bisphenol-A mentes (BPA mentes)

  A Waterlogic vízautomaták garantáltan Bisphenol-A mentesek. A Bisphenol-A egy a műanyagok gyártása során használt vegyi anyag, melyet egészségügyi problémákkal hoztak összefüggésbe. A nemzetközileg elismert, shanghaji GSG Laboratories által elvégzett vizsgálatok alátámasztják, hogy a vízautomaták műanyag alkatrészei nem tartalmaznak Bisphenolt.

  Az Amerikai Nemzeti Toxikológiai program szerint a Bisphenol-A (BPA) összefüggésbe hozható rákos tumorok kialakulásával, hugyúti problémákkal, esetleg korai vagy kései pubertással, és "mérgező anyaggá" nyilvánította a kanadai állam. Olykor vizes palackokban is megtalálható. A Waterlogic gépek nem csak a legtisztább, jóízű vizet szolgáltatják Önnek, hanem lelki megnyugvást is, hiszen elkötelezetten követjük a legmagasabb minőségi és biztonsági előírásokat. Minden alkalommal.


  CE

  CE

  Hivatalos jelölés, melyet minden elektronikai eszköz számára előír az Európai Közösség, melyet az Európai Közösség területén adnak el vagy helyeznek először üzembe. Ez biztosítja minden vásárló számára, hogy a termék teljesíti az összes alapvető biztonsági és környezetvédelmi előírást.


  NSF/ANSI

  NSF/ANSI

  NSF vízbiztonsági előírások

  Az NSF és ANSI teljesítménypróba és tanúsítvány különbözteti meg a világ vezető vízadagolóit a futottak még kategóriától. A Waterlogic termékeit, alkatrészeit és tisztítási technológiáját az IAPMO R&T a legszigorúbb NSF és ANSI szabványok szerint listázza. Tanúsítási státuszunkat az IAPMO R&T weboldalán a terméktanúsítási adatbázisban is megtekintheti. Ide kattintva gyártó vagy tanúsítási szabvány alapján is kereshet.

  A NSF és ANSI szabványok meghatározzák és szabályozzák a nemzeti és nemzetközi biztonsági előírásokat. Az IAPMO R&T-t az Amerikai Nemzeti Szabványügyi Intézet (ANSI) akkreditálta, ami bizonyítja, hogy az IAPMO R&T által a Waterlogic számára kiadott tanúsítványok garantálják, hogy termékeink megfelelnek a legmagasabb szabványoknak.

  NSF/ANSI 55:
  Ez a szabvány az ultraibolya mikrobiológiai vízkezelő rendszerekre vonatkozik. A Waterlogic Firewall az A-Osztályú minősítést nyerte el (40 000 uWsec/cm2), melyet azért fejlesztettek ki, hogy fertőtlenítse és/vagy eltávolítsa a mikroorganizmusokat a szennyezett vízből, mint például a baktériumokat és vírusokat, ezzel biztonságossá téve azt. Amit zseni módjára tesz meg.

  P231

  Ez a mikrobiológiai víztisztítókra vonatkozó szabvány. Az ezzel a tanúsítvánnyal rendelkező vízautomaták pontosan teljesítik az Amerikai Környezetvédelmi Ügynökség egészségügyi és higiéniai előírásait. Természetesen a Waterlogic gépek is rendelkeznek ezzel a jelvénnyel.

  NSF/ANSI 61:

  Ez az ivóvíz-rendszerek alkatrészeire vonatkozó szabvány. Biztosítja, hogy semmilyen káros anyag nem juthat a termékből, vagy annak anyagából az ivóvízbe.

  NSF/ANSI 42:

  Az NSF/ANSI 42 szabvány tanúsítja, hogy a felhasználási helyre szerelt vízadagolók csökkentik az ivóvízben előforduló speciális esztétikai vagy nem egészségügyi szennyező anyagokat, mint például a klór és részecskék, amelyek befolyásolják a víz ízét vagy szagát. Ez a szabvány garantálja, hogy a Waterlogic által szűrt víz semleges ízű és szagtalan.

  NSF/ANSI 53:

  Az NSF/ANSI 53 szabvánnyal tanúsított Waterlogic szénszűrők bizonyítottan hatékonyan csökkentik az egészséggel kapcsolatos szennyezőanyagok mennyiségét, mint például a Kriptospirodium, az ólom és az azbeszt, amelyek jelen lehetnek az ivóvízben.

  NSF/ANSI 372:

  A Waterlogic ivóvízrendszerének az IAPMO R&T által az NSF/ANSI 372 szabvány szerint listázott elemei az ólomtartalom csökkentésére tanúsítottak, amely növeli az ivóvíz biztonságosságát.

  CSA B483.1:

  Ezt a kanadai szabványt az ivóvízkezelő alkatrészek és komplett rendszerek vízvezeték- és mechanikai követelményeinek meghatározására fejlesztették ki. A szabvány szerinti tanúsítvány kifejezetten azon végfelhasználási helynél elhelyezett termékekre vonatkozik, amelyeket az ivóvízben jelenlévő káros anyagok csökkentésére vagy kiiktatására szántak. A CSA B483.1 tartalmazza az ivóvízkezelő rendszerek elektromos követelményeinek való megfelelést is.

  Hogy még többet megtudjon az NSF-ről és az ANSI-ról, látogasson el weboldalaikra: www.nsf.org; www.ansi.org


  Intertek

  ISO9001 – Minőségkezelési Rendszer

  A Waterlogic ISO 9001 - Minőségkezelési Rendszer által tanúsított (melyet az Intertek International tanúsított).

  Az ISO 9001 a megfelelően igazgatott szervezetek számára nemzetközileg elfogadott tanúsítvány, amelyek működésük során alkalmazzák a kulcsfontosságú irányítási alapelveket. Ez lényegében arra utal, hogy a szervezet a megfelelő rendszerekkel és folyamatokkal rendelkezik a következetes szolgáltatásminőség fenntartásának érdekében. Az alábbi elvek körül körvonalazódnak ezen szabvány alapelvei: ügyfélközpontúság, vezetői ellenőrzés és döntéshozás, főbb részvényesek bevonása, és a folyamatos feljődés kultúrája.

  További információkért látogasson el az ISO hivatalos weboldalára: www.iso.org.

  Top