hu_HU.UTF819.14.39

Minősítések · Waterlogic
 • Ajánlatkérés
 • Teljes mértékben hitelesített vízautomaták
  Teljes mértékben hitelesített vízautomaták

  A Waterlogic-nál törekszün a kiválóságra. Vízautomatáinkat a világ vezető szabványügyi testületei próbálták ki, tesztelték és hagyták jóvá, így Ön teljesen megbízhat a termékeinkben.

  Water Quality Gold Seal

  Gold Seal

  Arany pecsétet csak azok a redszerek, alkatrészek vagy adalékok kapnak, amelyek teljesítik vagy meghaladják az ipari szennyezőanyag-csökkentési szabványt, betartják a szerkezeti integritási és anyagbiztonsági szabványt.


  Water Quality

  Water Quality

  A Water Quality Association (WQA) elkötelezett a legbiztonságosabb ivóvíz biztosításában a vásárlók számára, kitűnő tudományos munkával, szilárd jogszabályokkal és etikus szabványokkal.


  NSF

  NSF

  Közegészségügyi és biztonsági vállalat, amely közegészségügyi és biztonsági kockázatkezelési megoldásokat nyújt vállalatok, kormányok és ügyfelek számára világszerte.


  Bisphenol-A Free

  Bisphenol-A mentes (BPA mentes)

  A Waterlogic vízautomaták garantáltan Bisphenol-A mentesek. A Bisphenol-A egy a műanyagok gyártása során használt vegyi anyag, melyet egészségügyi problémákkal hoztak összefüggésbe. A nemzetközileg elismert, shanghaji GSG Laboratories által elvégzett vizsgálatok alátámasztják, hogy a vízautomaták műanyag alkatrészei nem tartalmaznak Bisphenolt.

  Az Amerikai Nemzeti Toxikológiai program szerint a Bisphenol-A (BPA) összefüggésbe hozható rákos tumorok kialakulásával, hugyúti problémákkal, esetleg korai vagy kései pubertással, és "mérgező anyaggá" nyilvánította a kanadai állam. Olykor vizes palackokban is megtalálható. A Waterlogic gépek nem csak a legtisztább, jóízű vizet szolgáltatják Önnek, hanem lelki megnyugvást is, hiszen elkötelezetten követjük a legmagasabb minőségi és biztonsági előírásokat. Minden alkalommal.


  Energy Star

  Energy Star által hitelesített vízadagolók

  A nehezen elnyerhető Energy Star hitelesítést válogatott Waterlogic vízadagolók nyerték el. A használat során keletkező energiafelhasználási-szint alapján jónéhány Waterlogic Energy Star vízautomata elnyerte a környezetbarát tanúsítványt.


  CE

  CE

  Hivatalos jelölés, melyet minden elektronikai eszköz számára előír az Európai Közösség, melyet az Európai Közösség területén adnak el vagy helyeznek először üzembe. Ez biztosítja minden vásárló számára, hogy a termék teljesíti az összes alapvető biztonsági és környezetvédelmi előírást.


  WRAS

  WRAS

  A Waterlogic elnyerte a Vízügyi Tanácsadói Rendszer (WRAS) jóváhagyását az Egyesült Királyságban. Ez biztosítja, hogy a vízminőség és a vízadagoló alkatrészei teljesítik a szigorú biztonsági előírásokat.

  A WRAS célja, hogy hazai és nemzetközi szabványok fejlesztésével és betartatásával megelőzze a pazarlást, az indokolatlan fogyasztást, a visszaéléseket, a hibás méréseket vagy a vízszennyezést. A Waterlogic adagolók WRAS által elismert termékek. Ez egy újabb jele a magas színvonalú termékeinknek.


  NSF/ANSI

  NSF/ANSI

  Az NSF és ANSI teljesítménypróba és tanúsítvány különbözteti meg a világ vezető vízautomatáit a futottak még kategóriától. Ez a két szervezet határozza meg és szabályozza a nemzetközi biztonsági előírásokat, melyek közül a következőket érte el a Waterlogic:

  NSF/ANSI 61-es szabvány:

  Ez az ivóvíz-rendszerek alkatrészeire vonatkozó szabvány. Biztosítja, hogy semmilyen káros anyag nem juthat a termékből, vagy annak anyagából az ivóvízbe.

  NSF/ANSI 55 A-osztály

  Ez a szabvány az ultraibolya mikrobiológiai vízkezelő rendszerekre vonatkozik. A Waterlogic Firewall az A osztályú minősítést nyerte el (40 000 uWsec/cm2), melyet azért fejlesztettek ki, hogy fertőtlenítse és/vagy eltávolítsa a mikroorganizmusokat a szennyezett vízből, mint például a baktériumokat és vírusokat, ezzel biztonságossá téve azt. Amit zseniális módon tesz meg.

  P231

  Ez a mikrobiológiai víztisztítókra vonatkozó szabvány. Ezzel a tanúsítványal rendelkező vízautomaták pontosan teljesítik az Amerikai Környezetvédelmi Ügynökség egészségügyi és higiéniai előírásait. Természetesen a Waterlogic gépek is rendelkeznek ezzel a jelvénnyel.

  Ha még többet szeretne megtudni az NSF és ANSI tanúsítványról, látogasson el a www.nsf.org és www.ansi.org. weboldalakra, vagy tekinse meg az NSF/ANSI tanúsítvánnyal rendelkező Waterlogic szűrők és gépek teljes listáját:


  Intertek

  ISO9001 – Minőségkezelési Rendszer

  A Waterlogic ISO 9001 - Minőségkezelési Rendszer által tanúsított (melyet az Intertek International tanúsított).

  Az ISO 9001 a megfelelően igazgatott szervezetek számára nemzetközileg elfogadott tanúsítvány, amelyek működésük során alkalmazzák a kulcsfontosságú irányítási alapelveket. Ez lényegében arra utal, hogy a szervezet a megfelelő rendszerekkel és folyamatokkal rendelkezik a következetes szolgáltatásminőség fenntartásának érdekében. Az alábbi elvek körül körvonalazódnak ezen szabvány alapelvei: ügyfélközpontúság, vezetői ellenőrzés és döntéshozás, főbb részvényesek bevonása, és a folyamatos feljődés kultúrája.

  További információkért látogasson el az ISO hivatalos weboldalára: www.iso.org.

  Top