Koronavírus (COVID-19) – A Waterlogic tájékoztatója. Hír megtekintése

Waterlogic Hybrid Firewall®

COVID-biztos hidratálás otthon

Élvezze a legtisztább, legjobb ízű vizet otthon. A WL Hybrid Firewall® a palackozott vizek vagy más házi szűrési megoldások költséghatékony és kényelmes alternatívája, mely megtisztítja vizünket a baktériumok és vírusok 99,9999%-ától, és mára bebizonyosodott, hogy hatékony a COVID-19 ellen is. Mindezt egyetlen gombnyomással.

Egyszerű online rendelés, házhoz szállítva.

Rendeljen még ma! Hogyan működik?

Töltse fel, adagolja, igyon tisztát.

 • Megszünteti a COVID-19 vírus 99,999% -át
 • Magas minősítésű

Waterlogic Hybrid Firewall

Hybrid by Waterlogic

Friss, tiszta és rugalmas

Az egyedi kialakítás nem igényel telepítést. Olyan keskeny, mint egy vízforraló; csak egy tápegységre van szükség, ami azt jelenti, hogy használhatja bárhol a konyhában, irodában, társalgóban. Ön választ.

A világ legjobban tanúsított víztisztítója.

A higiéniával és az alapvető hidratáláshoz való hozzáféréssel kapcsolatos aggodalmak most minden eddiginél nagyobb hangsúlyt élveznek. Szabadalmaztatott Firewall® és BioCote ® technológiáink keményen dolgoznak az ivóvíz tisztításán, valamint az adagoló hosszabb ideig frissebben és tisztábban tartásán, hogy otthon a lehető legjobb higiéniát biztosítsuk.

A minden Waterlogic víztisztítóban megtalálható Firewall® technológia elérte a legmagasabb szintű akkreditációt a nemzetközileg elismert ügynökségektől és szervektől. Semelyik más víztisztító nem garantálja ugyanezt a tisztaságot.

Egyszerű. Kényelmes. Költséghatékony.

COVID-biztos hidratáció

Biztonságos hidratálás otthon Ön és szerettei számára.Tudományosan bizonyított, hogy a Firewall® technológia hatékony a COVID-19 emberre veszélyes formája ellen, valamint megszünteti a vízben az egyéb vírusok és baktériumok 99,9999%-át is.

Nagyszerű ízű, tisztított víz

Frissen szűrt és tisztított, eltávolítja a szennyeződéseket és a rossz ízt. Ízletes és frissítő, 10-ből 7 ember inkább ezt az ízt választja az egyszerhasználatos palackozott vízzel szemben.

Egyszerű. Kényelmes. Költséghatékony.

Kényelmes, költséghatékony alternatívája a palackozott víznek. Nincs tárolás, nincs műanyaghulladék.

Egyszerű karbantartás

A hosszú élettartamú szűrőt és a lámpát évente csak egyszer kell cserélni.

Nincs szükség telepítésre

Csak csatlakoztassa, töltse fel, és használja; nem szükséges bonyolult telepítés.

A 3 szintű rendszerünk szűr, tisztít és véd

Víztisztítóink lelke a szabadalmaztatott Firewall® technológia.

Waterlogic Hybrid Firewall

Fertőzés csökkentése

Fertőzés csökkentése

A nagy teljesítményű 1 mikron Click-in-Click-Out™ aktív szénszűrő elnyeli a klórt, mikrobákat és egyéb szennyező anyagokat, beleértve az ólmot, melyek jellemzően megtalálhatók a csapvízben.

Firewall®

Tisztítás

Az egyedülálló Firewall® technológiánk kiteszi a vizet egy csíramentesítő UVC fénynek, kiküszöbölve a vízben jelen lévő kórokozókat egészen a fúvókáig. Ez azt jelenti, hogy még a legkisebb, legkeményebb mikroorganizmusok is elpusztulnak, így 99,9999% baktériummentes.

BioCote

Antimikrobiális

Egy további védelmi szintet a BioCote® antimikrobiális technológia garantál. A BioCote® közvetlenül beépül az adagoló kulcsfontosságú részeibe, hogy olyan felületeket hozzon létre, amelyeken a mikrobák, például a baktériumok és a penész nem képesek túlélni.

Miért kell tisztítani?

A probléma nem a vizünk, hanem az, ahogy a víz szállítva van.

"Észrevettem, hogy most több vizet iszunk, és több italt készítünk, mivel nem korlátoz minket a házban lévő palackozott vizek száma. . . . Olyan víztisztító megoldást kerestünk, amelyhez nem kell további lyukat fúrni a gránitba."

"Először a feleségem nem akart erre költeni, de miután utána olvastunk és többet megtudtunk a Waterlogicról, igazán nincs hasonló megoldás. Úgy gondoljuk, hogy tulajdonképp pénzt takarítunk meg. A víz csodálatos ízű. . . Plusz imádom, hogy évente csak egyszer kell kicserélnünk a szűrőt. Köszönöm!"

"A víz csodálatos, mi mindig palackozott vizet vásároltunk, és nem tetszett a műanyag íze. Van egy hűtőszűrőnk is, és még ezzel is szörnyű íze volt a víznek. Ez a víztisztító a legjobb, a víz íze, mint a friss forrásvízé. Imádom a hordozhatóságát, a mosogató közelébe tettük. A kempingautónkba is magunkkal vihetjük, nincs többé palackozott vízre szükségünk. Nagyon ajánlom ezt mindenkinek!"


Rendeljen online még ma!

Egyszerű online rendelés és közvetlenül az ajtajáig. Vásárolja meg Hybridjét még ma egy extra Tisztító Készlettel, és takarítson meg 14 000 Ft-ot!

Csak Hybrid

Csak Hybrid

65000 79000
 • 1 WL Hybrid Firewall
 • Minden, amire szüksége van, 1 évnyi működéshez
 • 14 000 Ft megtakarítás az ajánlott kereskedelmi árból!
1
Hybrid + Pure Kit cserekészlet

Hybrid + Pure Kit cserekészlet

85000 110000
 • 1 WL Hybrid Firewall
 • 1 db Hybrid Pure cserekészlet, amely 1 UV lámpát és 1 szűrőt tartalmaz
 • Nyugalmat 2 évig
 • 25 000 Ft megtakarítás az ajánlott kereskedelmi árból!
1
Hybrid + 2 Pure Kit cserekészlet

Hybrid + 2 Pure Kit cserekészlet

105000 141000
 • 1 WL Hybrid Firewall
 • 2 db Hybrid Pure cserekészlet, mindkettő 1-1 UV lámpát és 1-1 szűrőt tartalmaz
 • Nyugalmat 3 évig
 • 36 000 Ft megtakarítás az ajánlott kereskedelmi árból!
1
Top