FONTOS INFORMÁCIÓ: 2023.10.01-től a Waterlogic Magyarország hivatalosan is Culligan Hungary. További információkért kérjük kattintson ide.

Ma műanyag palacktól óvtuk meg környezetünket világszerte

Waterlogic Hybrid Firewall®

COVID-biztos hidratálás otthon

Élvezze a legtisztább, legjobb ízű vizet otthon. A WL Hybrid Firewall® a palackozott vizek vagy más házi szűrési megoldások költséghatékony és kényelmes alternatívája, mely megtisztítja vizünket a baktériumok és vírusok 99,9999%-ától, és mára bebizonyosodott, hogy hatékony a COVID-19 ellen is. Mindezt egyetlen gombnyomással.

Egyszerű online rendelés, házhoz szállítva.

Ajánlatkérés

Töltse fel, adagolja, igyon tisztát.

  • Megszünteti a COVID-19 vírus 99,999% -át
  • Magas minősítésű

Waterlogic Hybrid Firewall

Hybrid by Waterlogic

Friss, tiszta és rugalmas

Az egyedi kialakítás nem igényel telepítést. Olyan keskeny, mint egy vízforraló; csak egy tápegységre van szükség, ami azt jelenti, hogy használhatja bárhol a konyhában, irodában, társalgóban. Ön választ.

A világ legjobban tanúsított víztisztítója.

A higiéniával és az alapvető hidratáláshoz való hozzáféréssel kapcsolatos aggodalmak most minden eddiginél nagyobb hangsúlyt élveznek. Szabadalmaztatott Firewall® és BioCote ® technológiáink keményen dolgoznak az ivóvíz tisztításán, valamint az adagoló hosszabb ideig frissebben és tisztábban tartásán, hogy otthon a lehető legjobb higiéniát biztosítsuk.

A minden Waterlogic víztisztítóban megtalálható Firewall® technológia elérte a legmagasabb szintű akkreditációt a nemzetközileg elismert ügynökségektől és szervektől. Semelyik más víztisztító nem garantálja ugyanezt a tisztaságot.

Egyszerű. Kényelmes. Költséghatékony.

COVID-biztos hidratáció

Biztonságos hidratálás otthon Ön és szerettei számára.Tudományosan bizonyított, hogy a Firewall® technológia hatékony a COVID-19 emberre veszélyes formája ellen, valamint megszünteti a vízben az egyéb vírusok és baktériumok 99,9999%-át is.

Nagyszerű ízű, tisztított víz

Frissen szűrt és tisztított, eltávolítja a szennyeződéseket és a rossz ízt. Ízletes és frissítő, 10-ből 7 ember inkább ezt az ízt választja az egyszerhasználatos palackozott vízzel szemben.

Egyszerű. Kényelmes. Költséghatékony.

Kényelmes, költséghatékony alternatívája a palackozott víznek. Nincs tárolás, nincs műanyaghulladék.

Egyszerű karbantartás

A hosszú élettartamú szűrőt és a lámpát évente csak egyszer kell cserélni.

Nincs szükség telepítésre

Csak csatlakoztassa, töltse fel, és használja; nem szükséges bonyolult telepítés.

A 3 szintű rendszerünk szűr, tisztít és véd

Víztisztítóink lelke a szabadalmaztatott Firewall® technológia.

Fertőzés csökkentése

Fertőzés csökkentése

A nagy teljesítményű 1 mikron Click-in-Click-Out™ aktív szénszűrő elnyeli a klórt, mikrobákat és egyéb szennyező anyagokat, beleértve az ólmot, melyek jellemzően megtalálhatók a csapvízben.

Firewall®

Tisztítás

Az egyedülálló Firewall® technológiánk kiteszi a vizet egy csíramentesítő UVC fénynek, kiküszöbölve a vízben jelen lévő kórokozókat egészen a fúvókáig. Ez azt jelenti, hogy még a legkisebb, legkeményebb mikroorganizmusok is elpusztulnak, így 99,9999% baktériummentes.

BioCote

Antimikrobiális

Egy további védelmi szintet a BioCote® antimikrobiális technológia garantál. A BioCote® közvetlenül beépül az adagoló kulcsfontosságú részeibe, hogy olyan felületeket hozzon létre, amelyeken a mikrobák, például a baktériumok és a penész nem képesek túlélni.

Miért kell tisztítani?

A probléma nem a vizünk, hanem az, ahogy a víz szállítva van.

"Észrevettem, hogy most több vizet iszunk, és több italt készítünk, mivel nem korlátoz minket a házban lévő palackozott vizek száma. . . . Olyan víztisztító megoldást kerestünk, amelyhez nem kell további lyukat fúrni a gránitba."

"Először a feleségem nem akart erre költeni, de miután utána olvastunk és többet megtudtunk a Waterlogicról, igazán nincs hasonló megoldás. Úgy gondoljuk, hogy tulajdonképp pénzt takarítunk meg. A víz csodálatos ízű. . . Plusz imádom, hogy évente csak egyszer kell kicserélnünk a szűrőt. Köszönöm!"

"Örülök a kényelemnek és a költségmegtakarításnak, hogy nem kell palackozott vizet vásárolnom, és természetesen a kevesebb hulladéknak is, ami segít a környezetnek. Nem tudom eléggé ajánlani a Hybridet."


Top