Ma műanyag palacktól óvtuk meg környezetünket világszerte

Miért kell tisztítani?

Visszahozni a jó vizet.

A probléma nem a vizünk, hanem az, ahogy a víz szállítva van.

Hozzáadott vegyi anyagok, szerves- és egyéb szennyező anyagok. Küldetésünk, hogy visszaállítsuk a vizet természetes, tökéletes állapotába. Erre valók a Waterlogic víztisztítói ... csak tökéletes víz.

Palackozott

Palackozott

A vizünk ára nem kéne, hogy a földünk legyen. Masszív szennyezést és költséget jelent a műanyag palackok palackozása, szállítása és megsemmisítése. Hetekig tárolják őket, így a vegyi anyagoknak lehetőségük van a vízbe mosódni.

Csapvíz

Csapvíz

Hány kilométernyi csövön halad át az ön vize, mielőtt az ön csapjához ér? Minden megtett méter egy esély a szennyeződésre, ezért a csapvíz hozzáadott klórt tartalmaz, hogy az megakadályozza a mikrobiális növekedést. Sajnos ez negatívan befolyásolja az ízét és illatát.

Szűrt

Szűrt

Még a legjobb szűrők sem tudják eltávolítani az összes baktériumot. Elnyelik a klórt, ami javítja az ízt, de eltávolítja a baktériumok elleni védelmet. Lehet, hogy jó íze van, de attól még szennyezett lesz.

Amire szüksége van, az egy hibátlan választás.

A vízmegoldások kifejlesztésének több, mint 25 éve alatt megtanultuk, hogy két dolgot kell elkerülni a vízzel való foglalkozás során: a szennyeződést és a tárolást.

Szennyeződés van körülöttünk, így minden jó vízterméknek védelmet kell nyújtania a baktériumok forrásaival és a vegyi anyagokkal szemben.

A tárolás egyszerűen időt ad szennyező anyagoknak, hogy elrontsák a vizet.

Ezért olyan rendszert terveztünk, amely megtisztítja a vizet, amikor szüksége van rá; ennek a rendszernek a középpontjában a Firewall® technológia áll, amelyet alapos és hatékony tisztításra terveztek.

Firewall®

Mi van az ön vizében?

A legtöbb esetben az állami vízrendszerek jó munkát végeznek a víz tisztántartására. Azonban a hatóságok csak az ön otthonáig történő csatlakozásig felelősek. Az otthonában lévő víz mikrobiális minősége romolhat ezen pont után, és tartalmazhat az emberi szem számára láthatatlan szennyező anyagokat.

Látható
Emberi haj
Emberi haj

75 mikron

Szabad szemmel nem látható
Pollen
Pollen

30 mikron

Háztartási por
Háztartási por

10 mikron

Mikrobiális hólyag
Mikrobiális hólyag

4 mikron

E. Coli Baktérium
E. Coli Baktérium

2 mikron

Influenzavírus
Influenzavírus

0,2 mikron

Klór
Klór

<<0,01 mikron

A 3 szintű rendszerünk szűr, tisztít és véd

Víztisztítóink lelke a szabadalmaztatott Firewall® technológia.

Fertőzés csökkentése

Fertőzés csökkentése

A fenntartható forrásból származó, kókuszhéjból készült, hosszú élettartamú szénblokk szűrő 0,5 mikron méretű részecskéket köt le. Az ólom, a klór és más szennyező anyagok jelentősen csökkennek.

Firewall® tisztítás

Firewall® tisztítás

A szabadalmaztatott Firewall® technológia egy rendkívül hatékony UVC tisztító rendszert használ, amely az adagolás során fejti ki hatását. A Firewall® garantálja a 99,9999%-ig baktériumoktól mentes, tisztított vizet.

BioCote® védelem

BioCote® védelem

A adagolófúvóka, a víztartály és a szűrőház BioCote®-tal van átitatva, egy ezüstion adalékanyaggal, amely hatékony akadályt jelent a mikrobák, mint például baktériumok és penész ellen, amelyek rossz szagokat vagy fertőzést okozhatnak.

Tudjon meg többet Firewall®-ról és a BioCote®-ról

A Hybrid víztisztító a Firewall® és a BioCote® technológiát használja, ugyanazt, mint a vezető munkahelyi vízadagolóink. Ismerje meg, hogyan működnek ezek a technológiák:

Nagyon finom!

Az azonnali és alapos tisztítás – kombinálva az összes hasznos só és ásványi anyag megtartásával – jelenti az ivóvizet, ami valóban friss. Vak íztesztek végeztünk, 10-ből minden 7. válaszadó preferálta a Firewall®-al tisztított vizet, még prémium francia palackozott víz ellenében is.

Vásárolja meg Hybridjét, online, ma!

A Waterlogicnál minden azzal kezdődik, ahogy a vízről gondolkodunk. A Waterlogic víz minden cseppje mögött a tudás, az innováció és a tapasztalat hosszú évei állnak, hogy a legfenntarthatóbb módon biztosítsuk a tisztított, nagyszerű ízű vizet.

És most először választhatja, hogy tisztított, minőségi vizet igyon otthonában.

  • Csökkenti a baktériumok 99,9999%-át
  • Magas minősítésű

Vásárolja meg Hybridjét, online, ma!

Top

A kosara üres

Adja hozzá egyik termékünket a kosárhoz, és azok itt jelennek meg. Keresés az összes szűrő és tartozék közt. .