FONTOS INFORMÁCIÓ: 2023.10.01-től a Waterlogic Magyarország hivatalosan is Culligan Hungary. További információkért kérjük kattintson ide.

Ma műanyag palacktól óvtuk meg környezetünket világszerte

Miért kell tisztítani?

Visszahozni a jó vizet.

A probléma nem a vizünk, hanem az, ahogy a víz szállítva van.

Hozzáadott vegyi anyagok, szerves- és egyéb szennyező anyagok. Küldetésünk, hogy visszaállítsuk a vizet természetes, tökéletes állapotába. Erre valók a Waterlogic víztisztítói ... csak tökéletes víz.

Palackozott

Palackozott

A vizünk ára nem kéne, hogy a földünk legyen. Masszív szennyezést és költséget jelent a műanyag palackok palackozása, szállítása és megsemmisítése. Hetekig tárolják őket, így a vegyi anyagoknak lehetőségük van a vízbe mosódni.

Csapvíz

Csapvíz

Hány kilométernyi csövön halad át az ön vize, mielőtt az ön csapjához ér? Minden megtett méter egy esély a szennyeződésre, ezért a csapvíz hozzáadott klórt tartalmaz, hogy az megakadályozza a mikrobiális növekedést. Sajnos ez negatívan befolyásolja az ízét és illatát.

Szűrt

Szűrt

Még a legjobb szűrők sem tudják eltávolítani az összes baktériumot. Elnyelik a klórt, ami javítja az ízt, de eltávolítja a baktériumok elleni védelmet. Lehet, hogy jó íze van, de attól még szennyezett lesz.

Amire szüksége van, az egy hibátlan választás.

A vízmegoldások kifejlesztésének több, mint 25 éve alatt megtanultuk, hogy két dolgot kell elkerülni a vízzel való foglalkozás során: a szennyeződést és a tárolást.

Szennyeződés van körülöttünk, így minden jó vízterméknek védelmet kell nyújtania a baktériumok forrásaival és a vegyi anyagokkal szemben.

A tárolás egyszerűen időt ad szennyező anyagoknak, hogy elrontsák a vizet.

Ezért olyan rendszert terveztünk, amely megtisztítja a vizet, amikor szüksége van rá; ennek a rendszernek a középpontjában a Firewall® technológia áll, amelyet alapos és hatékony tisztításra terveztek.

Firewall®

A 3 szintű rendszerünk szűr, tisztít és véd

Víztisztítóink lelke a szabadalmaztatott Firewall® technológia.

Fertőzés csökkentése

Fertőzés csökkentése

A fenntartható forrásból származó, kókuszhéjból készült, hosszú élettartamú szénblokk szűrő 0,5 mikron méretű részecskéket köt le. Az ólom, a klór és más szennyező anyagok jelentősen csökkennek.

Firewall® tisztítás

Firewall® tisztítás

A szabadalmaztatott Firewall® technológia egy rendkívül hatékony UVC tisztító rendszert használ, amely az adagolás során fejti ki hatását. A Firewall® garantálja a 99,9999%-ig baktériumoktól mentes, tisztított vizet.

BioCote® védelem

BioCote® védelem

A adagolófúvóka, a víztartály és a szűrőház BioCote®-tal van átitatva, egy ezüstion adalékanyaggal, amely hatékony akadályt jelent a mikrobák, mint például baktériumok és penész ellen, amelyek rossz szagokat vagy fertőzést okozhatnak.

Tudjon meg többet Firewall®-ról és a BioCote®-ról

A Hybrid víztisztító a Firewall® és a BioCote® technológiát használja, ugyanazt, mint a vezető munkahelyi vízadagolóink. Ismerje meg, hogyan működnek ezek a technológiák:

Nagyon finom!

Az azonnali és alapos tisztítás – kombinálva az összes hasznos só és ásványi anyag megtartásával – jelenti az ivóvizet, ami valóban friss. Vak íztesztek végeztünk, 10-ből minden 7. válaszadó preferálta a Firewall®-al tisztított vizet, még prémium francia palackozott víz ellenében is.

Vásárolja meg Hybridjét, online, ma!

A Waterlogicnál minden azzal kezdődik, ahogy a vízről gondolkodunk. A Waterlogic víz minden cseppje mögött a tudás, az innováció és a tapasztalat hosszú évei állnak, hogy a legfenntarthatóbb módon biztosítsuk a tisztított, nagyszerű ízű vizet.

És most először választhatja, hogy tisztított, minőségi vizet igyon otthonában.

  • Csökkenti a baktériumok 99,9999%-át
  • Magas minősítésű

Vásárolja meg Hybridjét, online, ma!

Top