Ma műanyag palacktól óvtuk meg környezetünket világszerte

Szűrő & UV lámpa cserekészlet a Waterlogic® Firewall® Hybrid víztisztítóhoz. Click-in-Click-Out™ Carbon Block szűrő a szennyező anyagok, a klór, az ólom, az íz és a szag csökkentésére, valamint egy Firewall® UV lámpa a mikrobiológiai tisztításához.

  • 1 éves cserekészlet a Waterlogic Firewall® Hybrid számára – egy teljes évre tiszta, ízletes vizet biztosít (a használattól és a bejövő vízminőségtől függően).
  • Click-in-Click-Out™ Carbon Block szűrő csökkenti a klórt, a szennyeződéseket és javítja az ízt és az illatot.
  • A szabadalmaztatott Firewall® védelem egy rendkívül hatékony UVC tisztító technológiát használ az adagolás helyén, kiküszöbölve a keresztfertőzés kockázatát, és így 99,9999%-ban tiszta, mikrobiológiai szennyeződéstől mentes vized ad, minden egyes pohárral.
  • Gyors és egyszerű cserefolyamat
31000.00 (Kft. ÁFA)
1
Hozzáadás a kosárhoz ()
Feladás 2-3 héten belül

Műszaki adatok

Felhasználás Íz- és szagcsökkentés, mikrobiológiai tisztítás (99,9999% baktérium, 99,999% vírus, 99,99% mikrobiális ciszta csökkentés)
Kapacitás 9 464 liter vagy 12 hónap, amelyik előbb következik be (szűrőidőzítőt tartalmaz). A szűrő élettartama a bejövő vízminőségétől függően változhat. A Firewall® élettartama 12 hónap, szokásos háztartási használat mellet.
Mikron minősítés 10
Áramlási sebesség Akár 1,6 liter percenként
Az egység súlya 800g
Top