FONTOS INFORMÁCIÓ: 2023.10.01-től a Waterlogic Magyarország hivatalosan is Culligan Hungary. További információkért kérjük kattintson ide.

Ma műanyag palacktól óvtuk meg környezetünket világszerte

Támogatás

Bármire is van szüksége, mi itt vagyunk, hogy segítsünk.

A támogatási felületen választ talál minden olyan kérdésre, amely a WL Hybrid Firewall® vásárlásával vagy karbantartásával kapcsolatban felmerülhet.

Ha közvetlenül szeretne kapcsolatba lépni velünk, ügyfélszolgálati csapatunk hétfőtől péntekig 8:00 órától 16:00 óráig telefonon is elérhető.

A Hybrid használata

 • Milyen gyakran kell Hybridet szervizelni?

  A Firewall® rendszert úgy tervezték, hogy évente csak 1 UV lámpa és szűrőcsere szükséges ivóvíz és normál használat esetén. Hogy megkönnyítsük életét, minden gépen van egy érzékelő, amely figyelmezteti Önt a tisztító rendszer esetleges meghibásodása esetében. Az Ön teljes biztonsága érdekében, ha a gép nem megfelelően működne, az vízadagolás leáll.
 • Hogyan tisztítsam meg a gépemet?

  Mindössze egy gyors törlés szükséges egy nedves, szöszmentes ruhával hogy tisztántartsa a külső felületet. Kerülje el, hogy az adagoló fúvókát megérintse az ujjaival. Kerülje az alkohol alapú vagy súroló tisztítószerek használatát. Javasoljuk, hogy hetente néhányszor meleg, enyhén szappanos vízzel, kézzel mossuk el a Hybrid tartályát, majd alaposan öblítsük le.
 • Kell-e valamit tennem, ha át akarom helyezni a Hybrid készülékemet?

  A Hybrid készülék, kellő óvatossággal könnyedén áthelyezhető egyik helyiségből a másikba. Érdemes kiüríteni a tartályt, hogy könnyebb legyen és elkerülje a kiömlést. Ha a terméket egy ideig tárolni kívánja, például költözés miatt, akkor azt javasoljuk, hogy alaposan ürítse le a gépet, a tartályt távolítsa el majd az adagoló gombbal engedje ki a vizet egészen addig, amíg a rendszerből kiürül a víz. Ezután érdemes meggyőződni arról, hogy a gép száraz-e mielőtt eltárolná.
 • Mi történik, ha üres víztartály esetén próbálok tisztított vizet adagolni?

  Noha ez valószínűleg nem okoz problémát, a lehető legjobb kerülni, mivel ez a víz nélkül dolgozó szivattyút túlterhelheti. Ha csak egy pillanatra történik, akkor ez nem jelent problémát, de ha kiüríti a rendszer belső csővezetékét, a következő adagolás előtt el kell távolítania a belső vezetékekből a levegőt, amelyet az újra feltöltött víztartállyal való működtetéssel tehet meg.
 • A kifolyónyílásból víz kezd csöpögni, miért?

  Nincs miért aggódnia. Ez azt jelzi, hogy a légbuborék van a rendszerben, eltávolításához egyszerűen folyasson ki 2-5 tartály vizet. További részletekért lásd a készülék gyors üzembe helyezési útmutatóját.
 • Leejtettem a Hybrid készülékemet! Honnan tudhatom, hogy károsodott-e?

  Úgy terveztük, hogy a Hybrid készülék nagyon tartós legyen, de van néhány érzékeny alkatrésze. Először vegye fel az üres gépet, és óvatosan mozgassa meg. Ha csörgő zajt hall, azt jelentheti, hogy eltörött az UV lámpa vagy a Firewall® kvarc spirálja. Másodjára dugja be a gépet és töltse fel a tartályt. Próbálja meg adagolni a vizet, ha a víz átjut, akkor semmi lényeges nem tört el. Hagyja 10 percig a gépet, és ellenőrizze, hogy nem szivárog-e víz a készülék aljából. Ha szivárgást tapasztal, akkor az egyik tömítés vagy csatlakozás megrepedhetett. Ha a külső műanyagon repedések vagy deformációk vannak, kérjük, ne használja a gépet (még akkor sem, ha a víz adagolható!).
 • A Hybrid folyamatosan csatlakoztatva kell hogy legyen az elektromos hálózathoz?

  Ideális esetben igen. Készenléti állapotban nagyon kevés energiát fogyaszt, ezért nem kell aggódnia a kikapcsolás miatt.
 • Terveim szerint csak az év néhány hónapjában fogom használni a berendezést, még akkor is ki kell cserélnem a szűrőt egy év után?

  Igen. A Firewall® tisztítórendszer két fogyóalkatrésze egy kiváló minőségű szűrő és egy UV-lámpa. Ha a gépet hosszú ideig nem használja, akkor a lámpa élettartama várhatóan a 12 hónap időtartamot meghaladja. Javasoljuk, hogy minden évben cserélje ki a szűrőt, függetlenül attól, hogy hányszor vagy mennyi ideig használta a gépet. Megjegyezzük, hogy az egységet úgy tervezték, hogy folyamatosan csatlakoztatva lehessen az elektromos hálózathoz (ne aggódjon, csak nagyon minimális mennyiségű áramot használ fel). Ez tesz lehetővé, hogy a berendezés tisztító rendszere automatikusan biztosítsa a vízadagolás minden cseppjében a leginkább baktériummentes vizet. Az egység időzítője csak akkor aktív, ha a berendezés csatlakoztatva van az elektromos hálózathoz. Miután áramtalanította, a készülék időzítője mindaddig szünetel, amíg az egységet ismét nem csatlakoztatja. Ha a készüléket hosszabb ideig kihúzza / szünetelteti, akkor az újra csatlakoztatás után javasoljuk, hogy alaposan öblítse át az egységet úgy, mint ahogyan az az első üzembe helyezéshez szükséges, gyors üzembe helyezési útmutatóban is szerepelt. Az időzítő ezen a ponton folytatja az éves visszaszámlálást. Kérjük, töltse fel a tartályt, és legalább öt tartálynyi vizet folyasson át a gépen, mielőtt folytatná a Hybrid használatát.
 • Hybrid eszközömet csak a második otthonomban akarom használni, hosszabb ideig tart majd a szűrő és a lámpa?

  Az optimális teljesítmény érdekében a szűrőt minden évben ki kell cserélni, függetlenül attól, hogy milyen gyakran használja. A lámpát nem szükséges kicserélni, de a szűrőt 12 havonta kell cserélni.
 • Van egy TDS-mérőm (vízkeménység mérő), és ez azt mutatja a Hybrid tisztított vízének magasabb a keménysége, miért?

  Fontos megérteni, hogy a víz keménysége (TDS) nem a víz mikrobiológiai tisztaságának a mérőszáma, hanem egyszerűen az oldott szilárd anyagok, mint például hasznos ásványi anyagok és só mértékét mutatja. A természetes szerves kókuszdió héjból készült anyag, amelyből az aktívszén-szűrőket készítjük, kis mennyiségű jótékony kalciumot és magnéziumot adhat az első 40-50 liter vízhez, majd akár 4-5000 liter friss, tisztított vizet biztosít, de nincs hatással a vízben lévő oldott ásványi anyagokra, a vízkeménységre (TDS szintre). Ha van egy olyan szűrője, amely teljes vízkemyénység eltávolítását ígéri, ez nem azt jelenti, hogy az tisztított víz. Attól, hogy a mérőműszer nulla ppm (vízkeménység) értéket mutat, a víz még tele lehet baktériumokkal és vírusokkal. Végül utalunk az Egészségügyi Világszervezet (WHO) ivóvízre vonatkozó ajánlására, ahol az optimális ivóvíz oldott ásványianyag tartalma (TDS-szintje) 100 és 300 ppm között van.
 • Van a környékemen a víz kemény, segíthet-e a Hybrid a víz lágyításában?

  A Hybrid nem a kemény víz lágyítására szolgál. A Hybridnek viszont jól kell működnie kemény vízviszonyok mellett. Ennek oka az, hogy a víz gyorsan áthalad az egységen, ami megnehezíti a vízkő megtelepedését.

Ismerje meg a Hybrid készülékét

 • Hány liter víz adagolására terveztek a Hybrid-et?

  A szűrőnek és a lámpának jónak kell lennie 5.000 liter tiszta vízhez (valójában 5.700 literig az ólom és 9.500 literig más szennyező anyagok, például klór és egyéb részecskék eltávolítására - 1 mikron méretig). Ez elegendő egy négy fős család számára, hogy fejenként napi 3,4 liter vizet fogyasszon az év minden napján. Tehát ihat, főzhet, vagy forró italokat készíthet igazán tiszta vízzel anélkül, hogy aggódnia kellene, hogy kifogyna, vagy további palackozott vízért kellene mennie a boltba.
 • Miért változtatja meg a gomb a színét?

  Ha a gomb kék, azt jelzi, hogy a rendszer működik és kész az adagolásra. Ha a gomb zöld, ez azt jelzi, hogy épp tisztítja-adagolja a vizet. Ha nem világít fény, a rendszer nem kap tápellátást vagy meghibásodott.
 • Befolyásolja-e a Hybrid a víz pH-szintjét?

  Nem, a rendszer megtartja a bejövő víz bejövő lúgosságát, ásványianyag tartalmát.
 • Csökkenti-e a Hybrid a fluoridot?

  Nem, a Hybrid célja a baktériumok és vírusok kiszűrése, valamint a többi általános szennyeződés, például ólom, klór és szerves részecskék csökkentése.
 • Csökkenti-e a Hybrid a foszfátokat?

  Amennyiben a foszfát nem oldott állapotban van a vízben és mérete eléri a legalább 0,5 mikront, szűrőnknek el kell azt távolítania. Amennyiben azonban oldott ásványi anyag formájában van jelen, akkor nem szűri ki.
 • Használhatom a Hybridet folyami vagy kútvíz tisztításához?

  Vizsgálataink és tanúsításaink alapja az elfogadott közforrásból származó ivóvíz felhasználása volt, tehát a Hybrid használatát csak normál ivóvízzel ajánljuk. A kezeletlen folyóvízben és a kútvízben sok lehetséges szennyeződés létezik, így nem garantálhatjuk, hogy mindent eltávolít a vízből. Amit kijelenthetünk az, hogy a tisztítási technológia hihetetlenül hatékonyan távolítja el a baktériumokat és vírusokat, de nem tudhatjuk, hogy milyen más toxinokat és szennyező anyagokat tartalmazhat az adott folyó vagy a kút.
 • Miért jobb a Hybrid, mint a palackozott víz?

  A Hybrid nemcsak védi a vizet a szennyeződéstől, hanem költséghatékonyabb, megszünteti az egyszer használatos műanyagok használatát, nem tartalmaz BPA-t, és jobb ízű is. Mivel a Hybrid a csapvizet ott helyben tisztítja, ez így friss, kényelmes és hihetetlenül tiszta. Ugyanez nem mondható el az összes palackozott vízről.
 • Miért jobb a Hybrid, mint a kancsós szűrőm?

  Mivel a legtöbb kancsószűrő eltávolítja a klórt a csapvízből, de gyakran tárolja is bizonyos ideig a már szűrt vizet, ez teret engedhet a víz visszafertőződésének. Általában a szűrők gyakrabban történő cseréjére is szükség van, így hosszabb távon költségesek lehetnek. A Hybrid azonnal tiszta, jó ízű ivóvizet biztosít egyetlen gombnyomással.
 • Miért jobb a Hybrid, mint a fordított ozmózis?

  Az fordított ozmózis egy briliáns technológia, amely mindent eltávolít a vízből, kivéve a hidrogén- és az oxigén molekulákat. Mivel azonban a vízben nem maradtak ásványi anyagok, sokan úgy vélik, hogy a víz túl semleges ízű, ízetlen. Ez azt is jelenti, hogy Ön elveszíti az egészsége számára előnyös ásványi anyagokat, amelyek jelen vannak a természetes vízben. Ezek a szűrők gyakran drágák, illetve gyakran kell cserélni nagyobb vízmennyiség kiengedése mellett. A Hybrid nem igényel telepítést, bárhová átviheti, ahol szüksége van, és meglepően költséghatékony az üzemeltetése, miközben kivételes tisztítást nyújt.
 • Tárolhatom a tisztított vizet és később igyam meg?

  Javaslatunk, hogy azonnal igya meg a tisztított vizet. A felhasznált tároló edény / palack, a levegő vagy a környezet, amelyben a vizet tárolják, szennyeződés forrása lehet. A legtisztább és a legjobb ízű víz biztosítása érdekében javasoljuk, hogy azonnal használja fel a tisztított vizet.


Gyors linkek


Hogyan cseréljünk Hybrid szűrőt


A Waterlogic garancia

Legmagasabb minőség

Több mint 25 éves víztisztító rendszerek gyártási tapasztalata biztosítja, hogy csak a legmagasabb színvonalú víztisztító rendszereket szállítsuk ügyfeleink számára.

Problémamentes

Ha az egység meghibásodna, megoldjuk a problémát. A hibás alkatrészt ingyenesen biztosítjuk az első 12 hónapban.

Szakértői tanács

Vízszakértőink itt vannak, hogy megvitassák a vízzel kapcsolatos kérdéseket. Széleskörű mikrobiológia és a vízkezelési ismeretekkel mi lehetünk az, akire szüksége van; állunk rendelkezésére.
Top