Ma műanyag palacktól óvtuk meg környezetünket világszerte

WL Hybrid Firewall®

COVID-biztos hidratálás otthon

Az egyedi kialakításnak köszönhetően nincs szükség a gép telepítésére és külön palackokra. A szokásos vízforralóval megegyező méretűre tervezték, és csak tápegységre van szükség ahhoz, hogy élvezhesse a 99,9999% -os tiszta vizet a konyhában, irodában vagy társalgóban.

A WL Hybrid Firewall® az egyetlen otthoni vízszűrő rendszer, amely kombinálja:

 • Firewall® 99,9999% baktérium mentesség
 • Biocote® anitmikrobiális védelem*
 • Nagyteljesítményű szűrés a klór eltávolítására

65 000 Ft-tól (Áfát tartalmazza)

* A BioCote® technológia nem védi a felhasználókat a baktériumok, vírusok vagy más kórokozók miatt kialakuló betegségekkel szemben. Ez a technológia nem helyettesíti a jó higiéniai és/vagy tisztítási gyakorlatokat.

Könnyen feltölthető és egyszerűen használható

1. Töltse fel

1. Töltse fel

Csatlakoztassa. Vegye le a tartályt. Töltse fel legfeljebb 1,5 liter friss csapvízzel. A kapacitást megduplázhatja egy opcionális 3 literes tartály segítségével (külön megvásárolható).

2. Adagolja

2. Adagolja

Csak egy gombnyomás amire szüksége van, és a WL Hybrid Firewall® tisztítja a vizet akkor, amikor erre Önnek szüksége van.

3. Élvezze

3. Élvezze

Élvezze a legjobb ízű és legtisztább vizet. Nincs klór, nincsennek baktériumok, de az összes nélkülözhetetlen egészséges ásványi anyag benne maradt.

Illik és elfér bárhová

Miért a WL Hybrid Firewall®-t válassza?

Buy your Hybrid

Alacsony energiafogyasztás Átlagos 0,007 kW/h normál használat esetén
Tartsa hidegen A leszerelhető tartály megfelelő a szokásos hűtőtálca méretekhez, vagy csak dobjon be jégkockákat a tartályba.
Nagy adagolótartály Sportpalackok és főzőedények töltésére tervezték.
Könnyű karbantartás A hosszú élettartamú szűrőnek és lámpának évente csak egy cserére van szüksége*. A monitor rendszer figyelmezteti Önt, ha a Firewall® technológia csereérett. * A víz minőségétől függően.

Szeretné ezt az otthonában?

Vásárolja meg most

Miért van szüksége tisztításra?

Mikor ellenőrizte utoljára az otthoni vízvezetékét szennyeződés szempontjából?

A közmű fenntartók mindent megtesznek a víz tisztántartása érdekében, azonban a ő felelősségük csak a telekhatáron történő csatlakozási pontig tart. Az épület saját hálózatában a víz mikrobiális minősége romolhat.

Gondoskodjon róla, hogy Ön és családja csak a legmagasabb minőségű vizet fogyasszon a WL Hybrid Firewall® segítségével. Az egyetlen otthoni víztisztító rendszer amely kombinálja:

 • Firewall® 99,9999% baktérium-mentesség
 • Biocote® anitmikrobiális védelem
 • Nagyteljesítményű szűrés a klór eltávolításával

* A BioCote® technológia nem védi a felhasználókat a baktériumok, vírusok vagy más kórokozók miatt kialakuló betegségekkel szemben. Ez a technológia nem helyettesíti a jó higiéniai és/vagy tisztítási gyakorlatokat.

Még a leginkább szennyezett ivóvíz esetén is szinte lehetetlen megfertőzni a gépeinket. Még szándékosan megfertőzött vízzel történő tesztelés után is, amelyet 30 napig hagytak a készülékben állni, a legmagasabb sztenderdeknek is megfelelő tisztított vizet adagoltak.

1. nap

1. nap

30. nap

30. nap

Három szakaszban tisztít és véd

Víztisztítóink lelke a szabadalmaztatott Firewall® technológia.

Nagy teljesítményű szűrés

A Waterlogic szűrőit az IAMPO R&T szigorú szabványok szerint tanúsította, és elnyerte a Water Platinum Seal minősítést, ami azt jelenti, hogy a lehető legjobb szűrést kínálják klór, mikrobák és más szennyező anyagok, például ólom elnyelésével.

Firewall® tisztítás

A Waterlogic szabadalmaztatott Firewall® technológiája rendkívül hatékony UVC-tisztító rendszert használ, amely egészen az vízadagolás kifolyási pontjáig hat. A Firewall® technológia a baktériumok és vírusok 99,9999%-ától megtisztítja a vizet, és tudományosan bizonyított, hogy hatékony a COVID-19 ellen is.

BioCote® védelem

Az adagoló fúvókát, a víztartályt és a szűrőházat BioCote®-al, ezüstion-adalékanyaggal vonták be, amely hatékony védelmet nyújt a mikrobák, például baktériumok és penész ellen, amelyek szagot vagy foltot okozhatnak.

Miért válassza a Waterlogicot?

Tesztelt és tanúsított

Büszkék vagyunk arra, hogy teljesítjük sok elismert nemzetközi szervezet által kitűzött magas szintű sztenderdeket. Ezek a tanúsítványok biztosítják, hogy Ön és családja csak a legjobb vizet kaphassa a minőségi vízszűrő rendszereinkből.

Legmagasabb minőség

Több mint 25 éves tapasztalattal rendelkezünk víztisztító rendszerek gyártásában. Ez idő alatt vezető vállalattá váltunk a legmagasabb minőségű vízmegoldások gyártásában és szállításában az üzleti vállalkozások számára. Most elhoztuk ezt a fejlett technológiánkat az otthonokba is.

Vevőszolgálat

Ha bármilyen hibát tapasztal, mi ingyenesen biztosítjuk a hibás alkatrészt az első 12 hónapban.

Szakértői tanács

Szakembereink széleskörű mikrobiológia és a vízkezelési ismeretekkel állnak rendelkezésére, hogy megbeszéljék bármely felmerült kérdését.

Fejlett technológia

Egyedül a Waterlogic nyújtott 3 alapvető technológia segítségével otthona és vállalkozásai a legtisztább vízhez juthatnak hozzá.

Lásd működés közben!

Tudja meg, mi teszi a WL Hybrid Firewall® készüléket olyan különlegessé

"A feleségem először nem akart költeni erre pénzt, de miután jobban utánanézett és megismerte a Waterlogic-ot látta, hogy a minősége valóban nem összehasonlítható. Úgy gondoljuk, hogy valóban pénzt fogunk megtakarítani. A víz csodálatos ízű ... Plusz szeretem, hogy évente csak egyszer kell cserélnünk a szűrőt. Köszönöm!"

"Kompakt és csendes. Legfőképpen, nem kell több palackot cipelnem és a víz is finom. Meglehetősen gyorsan kezeli a vizet a tartályban. Nagyon ajánlom ezt pároknak vagy egy kisebb családnak. Úgy számolok, hogy a családom fogyasztási szokásai mellett ez egy 9 hónap alatt megtérülő beruházás. Ne habozzon vásárolni. Nem fogsz csalódni!"

"Örülök a kényelemnek, és a költségmegtakarításnak is; annak, hogy nem kell palackozott vizet vásárolnom, így természetesen kevesebb hulladékot termelek, ami segíti a környezetet. Csak ajánlani tudom a Hybridet." – Michelle


Termékleírás

Konfiguráció, felépítés Pultra helyezhető
Szűrési lehetőségek 1 mikronos Click-in-Click-Out ™ szénblokk szűrő; Firewall® tisztító technológia; BioCote anitmikrobiális technológia
Kapacitás 1,5L
Karbantartás évente
A víz hőmérséklete szobahőmérsékletű; maximum: 32°C; minimum: 2°C
Méretek 140 mm (szélesség) x 306 mm (magasság) x 349 mm (mélység)
Súly 3,6 kg
Energiafogyasztás átlagosan 0,07 kW / h normál használat esetén

Waterlogic Hybrid

A világ legmagasabb minősítéssel rendelkező ivóvíztisztítója - az IAPMO által a legszigorúbb szabványok szerint tanúsítva - garantálva, hogy az elsőtől az utolsó cseppig ugyanolyan finom.

Rendelje meg online még ma

Csak Hybrid

Csak Hybrid

65000 79000
 • 1 WL Hybrid Firewall
 • Minden, amire szüksége van, 1 évnyi működéshez
 • 14 000 Ft megtakarítás az ajánlott kereskedelmi árból!
1
Hybrid + Pure Kit cserekészlet

Hybrid + Pure Kit cserekészlet

85000 110000
 • 1 WL Hybrid Firewall
 • 1 db Hybrid Pure cserekészlet, amely 1 UV lámpát és 1 szűrőt tartalmaz
 • Nyugalmat 2 évig
 • 25 000 Ft megtakarítás az ajánlott kereskedelmi árból!
1
Hybrid + 2 Pure Kit cserekészlet

Hybrid + 2 Pure Kit cserekészlet

105000 141000
 • 1 WL Hybrid Firewall
 • 2 db Hybrid Pure cserekészlet, mindkettő 1-1 UV lámpát és 1-1 szűrőt tartalmaz
 • Nyugalmat 3 évig
 • 36 000 Ft megtakarítás az ajánlott kereskedelmi árból!
1

A Waterlogic garancia

Legmagasabb minőség

Több mint 25 éves víztisztító rendszerek gyártási tapasztalata biztosítja, hogy csak a legmagasabb színvonalú víztisztító rendszereket szállítsuk ügyfeleink számára.

Problémamentes

Ha az egység meghibásodna, megoldjuk a problémát. A hibás alkatrészt ingyenesen biztosítjuk az első 12 hónapban.

Szakértői tanács

Vízszakértőink itt vannak, hogy megvitassák a vízzel kapcsolatos kérdéseket. Széleskörű mikrobiológia és a vízkezelési ismeretekkel mi lehetünk az, akire szüksége van; állunk rendelkezésére.
Top

A kosara üres

Adja hozzá egyik termékünket a kosárhoz, és azok itt jelennek meg. Keresés az összes szűrő és tartozék közt. .