FONTOS INFORMÁCIÓ: 2023.10.01-től a Waterlogic Magyarország hivatalosan is Culligan Hungary. További információkért kérjük kattintson ide.
 • Ajánlatkérés
 • Ma műanyag palacktól óvtuk meg környezetünket világszerte

  Bármely szervezet vagy iparág számára
  Bármely szervezet vagy iparág számára

  Hogy az egyes cégek milyen vízadagolók iránt érdeklődnek, több tényezőtől függ: a vízminőségtől, az ártól és az ajánlattevő személyes szolgáltatásától. A Waterlogic az említett területek mindegyike számára csúcsminőséget kínál és még további előnyöket.

  Vízautomatáink előnyei cégek számára

  Mivel egy vízadagolóhoz egy cégre és alkalmazottakra van szükség, ez a palackos víz tökéletes alternatívája. Feltéve, ha az eszköz szilárdan csatlakoztatva van a vízvezetékhez olyan módon, hogy olcsón és hatékonyan működik. A Waterlogic modelljei az Ön vállalkozásának készpénzt takarítanak meg és ezentúl egy okos higiéniai rendszert kínálnak, amely nem hagy esélyt a baktériumoknak és szennyeződéseknek.


  Vízautomaták minden típusú vállalkozás számára

  A Waterlogic előnyeiből mindenféle vállalkozás profitálhat. Így például minden ipari vállalkozásnak szüksége van arra, hogy munkatársai számára biztosítsa a friss ivóvizet. Nem beszélve az üzleti partnerekről és ügyfelekről, akik szeretnének egy frissítő italt kapni.

  A vállalkozásokat szolgáló vízautomaták nem kevésbé fontosak a szolgáltatási szektorban, valamint az egészségügyi és gondozó intézetek is sokféle módon profitálhatnak a Waterlogic termékek használatából. A megbízható technika és az egyszerű használat a legnagyobb erősségekhez tartoznak, amelyek iránt minden egyes felhasználási területen érdeklődés mutatkozik

  Minden vállalat számára fontos a költségek figyelembe vétele. Ez egy teljesítményhez kötött vízautomatával nem nehéz, mert az a házi vezetékkel a lehető legkedvezőbb vízforrást használja. Ezentúl egy vízadagolónak tiszta és így biztonságos vizet kell biztosítania a cégek részére. Gondoskodunk arról, hogy Ön mindkét igény össze tudja egyeztetni egymással.

  Waterlogic vízautomata

  Top