FONTOS INFORMÁCIÓ: 2023.10.01-től a Waterlogic Magyarország hivatalosan is Culligan Hungary. További információkért kérjük kattintson ide.
 • Ajánlatkérés
 • Ma műanyag palacktól óvtuk meg környezetünket világszerte

  Spa- és sportcentrumoknak
  Spa- és sportcentrumoknak

  Fittness, Spa és sportcentrumokban elengedhetetlen a megfelelő mennyiségű tiszta, egészséges víz fogyasztása. A Waterlogic vízautomatákkal korlátlan mennyiségű 100%-ban tiszta ivóvizet biztosíthat bármikor munkatársainak és vendégeinek.

  A tökéletesség három lépése

  Sok vízadagoló rendelkezik egyszerű szűrővel. A tiszta és csíramentes vízhez azonban még többre van szükség. A Waterlogic ezért három magasan fejlett technológiát használ, amely szavatolja az Ön vizének tisztaságát.

  Tisztaság aktívszén szűrővel

  Aktívszén szűrőink a vízautomatáinkon belüli higiéniarendszer elengedhetetlen részei. Gondoskodnak a tisztaságról, amit nem csak mérhetünk, hanem érezhetünk is.

  Még a legjobb vezetékes víz is tartalmazhat olyan anyagokat, amikre nem szeretne rátalálni az ember, ha választhatna. Ezért az összes vízautomatába aktívszén szűrőt teszünk, amely a vizet megtisztítja a különböző szennyeződésektől és így az Ön egészségét védi. Egészen mellékesen így kiszűrünk sok olyan anyagot is, amelyek az illatot és ízt negatívan befolyásolják

  Aktívszén szűrőink

  Firewall®

  Erősebb védelem a Firewall®-lal

  Firewall® rendszerünk egy valamit teljesen egyértelműen megmutat: Még a legjobb technika esetén is javítható valami. Ezért nem maradtunk az általunk használt hatékony UV technológiánál, hanem továbbra is befektettünk a kutatásba és fejlesztésbe, és az innovációt szabadalmaztattuk. Munkánk eredménye egy olyan UV lámpa, amely közvetlenül a vízautomata kiadási pontján helyezkedik el, hogy eltávolítsa a baktériumokat. A folyáskor néhány milliszekundum már elegendő is ehhez.

  BioCote® kiegészítő védelmet kínál

  Azok között a higiéniai védelmi intézkedések között, amelyeket a Waterlogic technológiával biztosítunk, a BioCote®nélkülözhetetlen. Ennek számunkra egészen egyszerű oka van. Ha az ember mindent megtesz azért, hogy a víz az adagolóból tökéletesen megtisztítva lépjen ki, azért is meg kell mindent tennie, hogy a tisztaságot az utolsó pillanatban ne zavarja meg semmi. Ezért minden egyes eszközön található egy olyan védelem is, amely a külső oldalon hat.

  BioCote®

  WL1 vízautomaták

  Olcsó, egyszerű használat

  A Waterlogic vízautomata jellemzően csökkenti fogja költségeit. Mert Ön nálunk csak a vízadagoló bérletét fizeti - mást nem! Palackozott víz rendelése esetén végül nem csak magát a vizet kell fizetni. A víz és a műanyag palackok csomagolása, a különböző termelési folyamatok és a teljes szállítás is szerepel a számláján. Ez mind plusz költség, amit probléma nélkül megspórolhat.

  Azért, hogy a vízautomaták a lehető legalacsonyabb költséggel járjanak, közvetlenül a meglévő vízvezetékhez csatlakozunk. Így az elképzelhető legkedvezőbb vízforrást használjuk.

  Fürdők és sportközpontok számára ajánlott vízadagolók

  WL2 Firewall® (WL2 FW)

  Image of product WL2 Firewall® (WL2 FW)

  Tulajdonságok

  • 99.9999% tiszta víz
  • Lábvezérlés funkcióval is elérhető
  • WL2 CA Firewall®: hideg, szobahőmérsékletű
  • WL2 HC Firewall®: hideg, forró
  • Felhasználóbarát kezelés
  • Szabadon álló és pultra helyezhető modell

  WL1 Firewall® (WL1 FW)

  Image of product WL1 Firewall® (WL1 FW)

  Tulajdonságok

  • 99.9999% tiszta víz
  • Felhasználóbarát kezelés
  • WL1 HCA Firewall®: hideg, szobahőmérsékletű, forró, extra forró
  • WL1 CAS Firewall®: hideg, szénsavas, szobahőmérsékletű
  Top