FONTOS INFORMÁCIÓ: 2023.10.01-től a Waterlogic Magyarország hivatalosan is Culligan Hungary. További információkért kérjük kattintson ide.
 • Ajánlatkérés
 • Ma műanyag palacktól óvtuk meg környezetünket világszerte

  Szolgáltatások
  Szolgáltatásra készen az ügyfélhez közel

  A Waterlogic egész Magyarországon „házhozmegy”. Az optimális szolgáltatás céljából személyes ügyfélkapcsolatot, részletes tanácsadást és műszaki támogatást építünk ki, amely szükség esetén gyorsan Önnél van.

  Erősségeink

  Országszerte 10 szolgáltató központunk van, így Ön mindig talál a közvetlen közelben egy vízszakértőt. 19 Waterlogic technikus biztosítja a zökkenőmentes szolgáltatást és végez több ezer ügyfelünk számára rendszeres szervizt.

  Néhány előny ügyfeleink számára:

  • Személyes helyszíni tanácsadás
  • Gyors szállítás és telepítés
  • Technikusaink magas fokú rendelkezésre állása

  Magyarország

  Egyéni tanácsadás

  A Waterlogic-nak az a célja, hogy összes modellünk közül megtalálja minden egyes ügyfél számára a tökéletes megoldást. Ezért szakítunk időt az egyéni igények felmérésére, melynek során figyelembe vesszük a vállalkozás nagyságát és a munkatársi létszámot. A megfelelő vízadagoló kiválasztása során valószínűleg a legfontosabb tényező azoknak a személyek száma, akik azt naponta használni fogják.

  A vízadagoló felállítási helyét is átgondoljuk. Felkeressük Önt, hogy pontosan lássuk, melyik felállítási hely melyik modell számára praktikus és biztosítja-e a vízcsatlakozáshoz szükséges feltételeket. Így rögtön megtervezhetjük az adagoló felállítását és Önnek kezdetektől a legjobb szolgáltatást kínálhatjuk.

  Szolgáltatásunk a telepítés során

  Az vízautomata üzembe helyezése ügyfeleink számára teljesen egyszerű. Az összes, amire a tervezett helyszínen szükség van, az egy akadálytalan hozzáférés egy vízcsatlakozáshoz. A szerelést képzett munkatársaink végzik, akik erre a feladatra vannak alaposan kiképezve.

  A Waterlogic technikusok szállítják és kötik be az eszközt, valamint magyarázzák el Önnek a funkciókat. És már élvezheti is vezetékes hálózathoz kötött vízadagolónk összes előnyét.

  WL7 vízautomaták

  Karbantartás és szerelés

  Annak érdekében, hogy az összes vízadagoló optimális teljesítménnyel, zökkenőmentesen működjön, 19 képzett technikus dolgozik. Ők évente kétszer minden egyes eszközben szűrőt és UV lámpát cserélnek az optimális vízminőség biztosítása érdekében.

  Amennyiben Önnek a helyszínen egy Waterlogic munkatársra van szüksége, mert a vízautomata például meghibásodott, mi gyorsan ott leszünk Önnél. Egész Magyarországon elhelyezkedő szervizpontjaink lehetővé teszik, hogy gyorsan reagáljunk ügyfeleink kívánságaira. Így biztosak vagyunk abban, hogy Ön egy hozzáértő összekötővel rendelkezik, aki gondoskodik arról, hogy Ön élvezhesse a frissen elkészített minőségi vizet.

  Top